INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO 0-1

VIDEO Victorie istorică obţinută de Atletico pe Santiago Bernabeu » Real poate ajunge pe locul 4

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2013 10:12

Atletico Madrid a obţinut o victorie istorică pe terenul lui Real Madrid, 1-0, după o pauză de 14 ani.

Vezi VIDEO rezumatul partidei!

Unicul gol al partidei a fost înscris de Diego Costa, după doar 11 minute de joc. Koke a pasat foarte bine, iar Costa a scăpat singur cu portarul Diego Lopez şi l-a executat pe acesta.

Real Madrid a avut în prima repriză doar două şanse de a marcat, la loviturile de cap ale lui Benzema din minutele 23 şi 27, însă oaspeţii au ratat ocazii monumentale prin Godin, Villa, Arda şi Tiago.

A doua repriză a fost şi ea controlată de echipa lui Diego Simeone, care a mai ratat două mari şanse de a marca prin acelaşi Diego Costa.

Ronaldo şi Bale, al doilea făcîndu-şi apariţia în a doua repriză, au ratat şi ei două şanse de a marca, însă Courtois s-a remarcat.

Morata a trecut şi el pe lîngă gol în minutul 84, însă belgianul din poarta lui Atletico a respins mingea trimisă de acesta în corner.

Koke a lovit şi el bara pe finalul meciului, iar acelaşi Morata pentru Real Madrid putea aduce egalarea în prelungiri, însă a trimis în plasa laterală.

Atletico are 7 victorii din tot atîtea meciuri în La Liga şi se află pe locul 2 la egalitate cu Barcelona, catalanii avînd însă un golaveraj mai bun.

Real e abia pe 3, cu 16 puncte, putînd pierde şi această poziţie dacă Villareal cîştigă astăzi cu Betis.

30 octombrie 1999 a fost ultima victorie a lui Atletico pe terenul lui Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (152)
plischi
plischi  •  30 Septembrie 2013, 06:46

probabil ati vrut sa specificati ca POATE CADEA PE LOCUL PATRU!!

monere1980
monere1980  •  29 Septembrie 2013, 21:18
Postat de lunguai pe 29 Septembrie 2013, 20:55

Nici BVB nu aduce asa multi bani si a jucat finala. Nici Porto, nici Monaco, nici Villareal, echipe care au jucat cel putin semifinale sezoanele trecute. Nu spun ca va fi usor, insa asta e parerea mea.

bvb?? Hmm, s-ar putea sa ai dreptate. Doar ptr ca joaca frumos am presupus ca ar avea si multi fani la nivel mondial, dar s-ar putea sa ma insel ..... Iar chestia cu porto, villareal si cine mai ziceai, e adevarat ca nici alea nu aduceau mari profituri. Fapt care ma face sa cred ca de-asta au si inceput sa umble la urne si arbitraj astfel incat echipele de buzunar sa nu mai ajunga atat de sus in competitiile europene. Nu pot dovedi nimic, desigur ptr ca nu fac parte din forumurile europene de fotbal, dar logica si intuitia asta imi spune. Si anume ca nu o sa mai avem finale de CL sau EL cu ciurucuri de echipe care sint invinse fara drept de apel, deci neoferind specatcol sau incasari

lunguai
lunguai  •  29 Septembrie 2013, 20:55
Postat de monere1980 pe 29 Septembrie 2013, 20:36

si tu o iei cu top 5? Mai este unul pe-aici care o vede in top 5. Atletico are echipa inchegata dar de-aici si pana la a spune ca atinge cel putin semifinale in detrimentul Barcei, Realului, lui Bayern, Man City, Juve, Milan sau BVB e cale lunga. Sau chiar Napoli care cred ca poate trece de Atletico. Poate doar daca echipele astea joaca intre ele pana in finala si se elimina una pe cealalata, doar asa poate sa ajunga Atletico "cel putin in semifinale". Dar chiar si-asa, crezi ca UEFA o sa stea cu mainile in san si sa duca in fazele superioare pe atletico, psg sau mai stiu eu cine? Totul se reduce la bani omule, iar banii n-or sa vina la fel de multi cu atletico in semifinale

Nici BVB nu aduce asa multi bani si a jucat finala. Nici Porto, nici Monaco, nici Villareal, echipe care au jucat cel putin semifinale sezoanele trecute. Nu spun ca va fi usor, insa asta e parerea mea.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează