INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Victorie spectaculoasă a Barcelonei în derby-ul catalan, cu Espanyol » Echipa lui Luis Enrique a dat o reprezentație de neuitat

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 19 decembrie 2016 11:15

Barcelona învinge pe Camp Nou cu 4-1 pe Espanyol, în etapa a 16-a din La Liga, după o partidă spectaculoasă, în care au strălucit Lionel Messi și Luis Suarez, ultimul autor al unei duble.

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, când după o pasă de peste 40 de metri a lui Iniesta, Luis Suarez a țâșnit decisiv si punctează pe lângă portarul Diego Lopez. După pauză, în minutul 67, Messi a driblat patru jucători ai lui Espanyol, a șutat, însă goalkeeper-ul oaspeților a respins în față, de unde uruguayanul a făcut "dubla".

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI

După numai un minut, argentinianul a făcut din nou o fază genială, iar Jordi Alba înscrie în colțul lung, ducând scorul la 3-0 pentru Barcelona. Espanyol a ripostat în minutul 79, reducând diferența după un gol superb al lui David Lopez.

În minutul 90, după un reușit un-doi realizat de Messi și Luis Suarez, vedeta argentiniană a marcat din interioul careului, consfințind scorul final, 4-1. Cei doi fotbaliști ai echipei catalane s-au instalat pe primul loc al clasamentului golgheterilor din La Liga, cu 12 goluri.

  • După această etapă, Barcelona a acumulat 34 de puncte, aflându-se la doar 3 lungimi de liderul Real Madrid, care are un meci mai puțin disputat pentru că a participat la Campionatul Mondial al cluburilor din Japonia.
  • Espanyol are 22 de puncte și ocupă locul 9 în clasament.
  • La Liga se va relua în 6 ianuarie 2017, când Espanyol va juca acasă împotriva lui La Coruna, iar Barcelona va întâlni în deplasare pe Villarreal.

Barcelona – Espanyol 4-1 (Luis Suarez 18’, 67’, Alba 68’, Messi 90’ / David Lopez 79’)
Stadion: ”Nou Camp”, Spectatori: 79.370

Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Alba, Mascherano, Pique, Roberto – Iniesta, Busquets (Umtiti 74’), Denis Suarez (Rafinha 66’) – Neymar, Luis Suarez, Messi.
Antrenor: Luis Enrique

Espanyol (4-4-2): Diego Lopez (Jimenez 53’)– Javi Lopez, David Lopez, Reyes, Caricol – Piatti (Reyes 79’), Fuego, Diop, Jurado – Caicedo (Melendo 71’), Moreno.
Antrenor: Quique Sanchez Flores

sursa: skysports.com, goal.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează