INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Viitorul arată bine pentru Manchester City! Unul dintre puştii din academie a reuşit un gol de generic

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 13:52

În vârstă de numai 16 ani, Jadon Sancho este noua senzaţie din academia "cetăţenilor". Tânărul mijlocaş a fost adus la grupele de juniori ale Manchester City în urmă cu 2 ani de la Watford în schimbul sumei de 66.000 de lire sterline.

Selecţionat la naţionala Angliei U17, Sancho a reuşit un gol de excepţie în meciul contra Croaţiei de miercuri seara din cadrul Croatia Cup (n.r. turneu de pregătire dinaintea Campionatului European din 2017). Demonstrând o tehnică extrem de fină, mijlocaşul englez "a înşirat" ca pe aţă doi adversari pentru a finaliza cu un şut la colţul lung în vinclu.

Deşi Manchester City şi-a făcut un renume din exorbitantele sume pe care le aruncă pentru transferul de jucători-vedetă, gruparea de pe Etihad dispune şi de o academie extrem de competitivă. Printre cele mai importante nume crescute acolo, care au şi făcut pasul către fotbalul mare, sunt John Guidetti, Robert Mak sau Vladimir Weiss.

sursa: mirror.co.uk

(George Vintilă) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează