INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOPURI

VIDEO Votează-l pe Hagi în topul celor mai frumoase goluri de la mijlocul terenului marcate în Spania!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 15:20

UPDATE La ora 15:00, Hagi e pe primul loc în top, la 4 procente (600 de voturi) de Seedorf

Reuşita fabuloasă a lui Gică Hagi din Real Madrid - Osasuna, meci din sezonul '91-'92 a fost inclusă de Marca într-un top al celor mai frumoase goluri înscrise de la mijlocul terenului în campionatul Spaniei.

Spaniolii au ales în acest top 15 goluri, printre candidaţi fiind incluşi Rivaldo, Seedorf sau David Villa. În Spania, Hagi a jucat la Real Madrid şi la Barcelona.

Poţi vota AICI golul lui Hagi şi poţi vedea golurile incluse în top

 

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (37)
sigi12
sigi12  •  26 Februarie 2013, 18:28

nu stiu daca a mai mentionat cineva, dar am observat ca poti vota de cate ori vrei acelasi videoclip....

saviola2_8
saviola2_8  •  26 Februarie 2013, 17:25

subiectivismul exista si va exista tot timpul, nu doar ,la romani ci pretitundinei, nu exista `popor vrednic` cum sugera un user, cand e vorba de conationali va exista o doza de subiectivisim ! cat despre golul lui hagi, sau golurile de la jumatate n-am ce zice, la seedorf sau la altii a fost o intamplare, in schimb hagi era maestrul loviturilor de la distanta, eu am 30 de ani si n-am vazut pe nimeni sa loveasca mingea cu atat precizie, pase sau shut, era uluitor, o forta remarcabila dar mai ales precizie, asa au mai fost r . carlos juninho, mihalovic sau mai noi cr ronaldo,dar mie mi se pare ca nici unu din ei nu detine precizia regelui nostru!

saviola2_8
saviola2_8  •  26 Februarie 2013, 17:22
Postat de robertino2 pe 26 Februarie 2013, 16:12

Mentiune: Hagi n-a rupt gura targului nici la Real si nici la Barca. A plecat de la Real fortat de banca de rezerve.

mentiunea ta e cat se poate de mincinoasa! hagi a jucat peste 80% din meciuri cat a fost la real deci in culorile realului a fost titular incontenstatibil, a plecat cand s-a schimbat conducerea tehnica si cand s-a ratat campionat cu tenerife in ultima etapa, cand el a si inscris apoi dupa schimbarea sa realul a pierdut meciul! la barca a stat mai mult rezevra dupa mai multe accidentari si neintelegeri cu marele cruyff, totusi cand a plecat de la barca cruyf a spus despre hagi ca barca a pierdut un jucator unic in europa, cel mai mre geniu la acea ora! nu mai faceti mentiuni daca nu stiti exact cum a fost treaba!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează