INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HARDEST HITS

VIDEO Walcott dă cu pumnul mai tare decât campionul mondial la box! » Fotbalistul din Premier League care a dat aparatul peste cap şi cum s-a descurcat "fiara" Akinfenwa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 18:31

Jucătorii lui Arsenal au luat parte la concursul "Hardest Hits", organizat de cei de la BT Sports. Theo Walcott a reușit să atingă valoarea de 756 la lovitura cu pumnul, depășindu-i pe Lampard, Gerrard și chiar pe fostul campion mondial la box, Ricky Hatton.

Show-ul " Hardest Hits" a devenit deja o tradiţie în Mare Britanie. Sportivi celebri sunt invitaţi pentru a-şi testa forţa la un aparat de box. Walcott şi-a surclasat colegii "tunari", pe Rob Holding şi Granit Xhaka. şi a intrat în topul celor mai bune 10 lovituri, pe locul 6.

Clasamentul este condus, surprinzător, de mijlocaşul lui West Ham, Michail Antonio (în stânga imaginii de mai sus). "Ciocănarul" a setat recordul la 842, luându-le faţa lui Antyhony Yarde (818), uriaşului Adebayo Akinfenwa (801), lui Dele Alli (767) şi lui Gareth Bale (763).

Adebayo Akinfenwa, atacantul lui Wycombe Wanderers, o adevărată forţă a naturii. 

"Lampard, Stevie G şi Jermaine Jenas sunt mai mari decât mine, dar omuleţul ăsta a reuşit să îi bată pe toţi"  Theo Walcott, izbuncnind în râs la finalul probei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează