INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Wayne Rooney a extaziat Statele Unite! Cursă FABULOASĂ: tackling dezarmant și assist savuros în 20 de secunde

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 13:59

Wayne Rooney (32 de ani) a părăsit în această vară Premier League, alegând, la fel ca alți mari jucători, calea Statelor Unite.

Fostul atacant legendar al lui United și al naționalei Angliei evoluează pentru D.C. United, iar duminică a reușit o fază incredibilă! În prelungirile partidei pe care echipa sa a disputat-o cu Orlando City, Rooney a creat într-un mare stil faza din care D.C. United a înscris golul victoriei.

Rooney a sprintat nebunește 50 de metri, a reușit un tackling de efect, apoi a oferit assist-ul din care Acosta a înscris golul victoriei în minutul 90+6.

1 gol în 6 meciuri a reușit Rooney de la venirea la D.C. United

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  13 August 2018, 17:14
Postat de lobbyone pe 13 August 2018, 15:32

E o gluma fotbalul american , pana si comentatorii rad de se prapadesc .

Este cu mult peste cel mioritic.

badeadorian
badeadorian  •  13 August 2018, 15:39
Postat de titiduru22 pe 13 August 2018, 15:02

Pacat ca golul a fost dint-un ofside de 1 metru .

Ai cazut prada unei frecvente iluzii optice . Daca pui un stop cadru la momentul lovirii mingei vei observa ca este cel mult faza in care la limita se da credit atacantului !!! . Jucatorul in negru pare cu un pas in fata aparatorului SI , LUCRU IMPORTANT , ALEARGA spre poarta in timp ce aparatorul este cu frana trasa ...dar ''pasul'' acela este de cel mult 20-25 cm , exact distanta la care se da credit atacantului considerand pozitia ca fiind PE LINIE !!!

lobbyone
lobbyone  •  13 August 2018, 15:32

E o gluma fotbalul american , pana si comentatorii rad de se prapadesc .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează