INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂBUFNIRE

VIDEO Wesley Sneijder și-a pierdut cumpătul: ”Fuck off! E ultimul meu meci aici!”

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 10:22

Olandezul Wesley Sneijder, căpitanul lui Al Gharafa, s-a înfuriat după ce arbitrul i-a dat cartonaș roșu în prelungiri, la 2-0 cu Qatar SC.

Retras de la naționala Olandei, la 34 de ani, Wesley Sneijder încă joacă la Al Gharafa. La ultimul joc însă, nu s-a putut stăpâni. Mijlocașul batav marcase ambele goluri ale echipei sale, era 2-0 cu Qatar SC. În minutul 90+1, a scăpat singur cu portarul, dar șutul i-a fost blocat. A sărit peste goalkeeper, lovindu-l în cădere și la genunchi, și la mână.

Eliminat, Sneijder a erupt. "Fuck off!", l-a înjurat pe "central". Iar la marginea terenului, a urlat spre oficiali: "E ultimul meu meci în Qatar!".

Ulterior, căpitanul de la Al Gharafa a regretat ce a spus. "Am reacționat impulsiv după un cartonaș roșu nemeritat. Mă bucur că locuiesc și joc în Qatar. Pun capăt speculațiilor", a comentat el pe Twitter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează