INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Will Grigg's still on fire! Atacantul devenit celebru la Euro fără să joace vreun minut face furori în Anglia

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 29 septembrie 2016 11:26

"Will Grigg's on fire, your defence is terrified!", a fost refrenul de la EURO 2016, deși atacantul n-a jucat nici măcar un minut în cele patru partide pe care naționala Irlandei de Nord le-a disputat în Franța.

Jucătorul lui Wigan îi răspunde însă selecționerului Michael O'Neill, demonstrând că încă e pe val și că bagă teroare în defensiva adversarilor! De data asta la propriu, prin goluri!

" Will Grigg's on fire, your defence is terrified!", a fost refrenul de la EURO 2016, deși atacantul n-a jucat nici măcar un minut în cele patru partide pe care naționala Irlandei de Nord le-a disputat în Franța.

Jucătorul lui Wigan îi răspunde însă selecționerului Michael O'Neill, demonstrând că încă e pe val și că bagă teroare în defensiva adversarilor! De data asta la propriu, prin goluri!

24 de goluri în 40 de meciuri a reușit Will, 25 de ani, sezonul trecut pentru Wigan, ajutând la promovarea din League One în Championship

Nivelul mai ridicat nu pare să-i pună probleme nord-irlandezului, care a pornit ca din pușcă și în acest sezon, marcând de 5 ori în primele 10 partide. Ultimul gol a venit împotriva trupei lui Walter Zenga, Wigan reușind să învingă Wolverhampton cu 2-1.

O postare pe YouTube a lui Sean Kennedy, un fan înrăit al lui Wigan, i-a schimbat viața lui Grigg în luna mai a acestui an, remixul piesei Freed from Desire a solistei italiene Gala devenind imediat viral.

Popularitatea imensă a melodiei nu i-a adus și bucuria de a juca la EURO, Grigg fiind vizibil dezamăgit de decizia lui O'Neill de a nu-i acorda niciun minut la turneul final.

"Melodia e o chestie, dar să vii la un asemenea turneu și să nu joci pentru țara ta este extrem de trist pentru un jucător profesionist", a declarat atunci fostul jucător al unor echipe modeste, precum Walsall, Brentford sau Milton Keynes Dons.

Blackburn Rovers, Nottingham Forrest, Sheffield Wednesday și Wolverhampton sunt victimele de până acum ale lui Grigg în Championship.

3.000.000€este cota de piață a lui Will Grigg, conform transfermarkt.de

Sursa: bbc.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează