INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Xavi Hernandez l-a enervat pe Iker Casillas » "Trebuie să înceteze!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 14:22

Apar din nou tensiuni între fotbaliştii importanţi din naţionala Spaniei. Mai exact, jucătorii de la Real Madrid, în frunte cu Iker Casillas, îl acuză pe Sergio Busquets pentru că ar fi intenţionat să-l calce pe cap pe Pepe, în cel mai recent "episod" al El Clasico. (Video aici)


Imaginea a făcut înconjurul lumii, iar microbiştii s-au împărţit în două tabere: cei care sînt convinşi că mijlocaşul catalan a intenţionat să-l calce pe portughez şi cei care spun că nu a existat intenţie. 
612367-111779.jpg

Au trecut mai bine de două săptămîni de la acel meci, însă apele nu s-au liniştit. Mai întîi, Iker Casillas a declarat: "Imaginile sînt clare, imaginile vorbesc de la sine. Din punctul meu de vedere, Busi nu procedează corect, dar ceea ce se întîmplă pe teren trebuie să rămînă acolo. Cînd mă voi întîlni cu el îl voi urechea şi-i voi zice vreo două".

Xavi Hernandez l-a certat, de la distanţă, fără să-l numească pe bunul su prieten, Iker Casillas: "Oamenii sînt foarte nedrepţi cu Sergio. Nu trebuie să-l apăr eu, pentru că sînt imaginile care îl apără, se vede clar că nu vrea să-l calce pe Pepe. Inclusiv unii colegi din naţională au fost nedrepţi cu Busquets".

Replica lui Casillas nu a întîrziat să apară: "Dacă eu şi Xavi avem vreo problemă unul cu celălalt, o să discutăm în linişte despre ea. Xavi trebuie să înceteze să lanseze subiecte despre care să tot scrie presa. Hai să ne bucurăm de fotbal, pentru că povestea asta deja plictiseşte pe toată lumea".

E de notorietate episodul din 2011, cînd Casillas l-a sunat pe Xavi, tot după un Clasico presărat cu incidente, în Supercupa Spaniei. Trei fotbalişti au văzut cartonaşul roşu: Marcelo, Mesut Ozil şi David Villa.

Tehnicianul de atunci al lui Real Madrid, Jose Mourinho, i-a băgat degetul în ochi secundului Tito Vilanova. (Video aici)

Discuţia dintre Xavi şi Iker, care sînt prieteni încă din copilărie, a salvat atunci atmosfera din vestiarul La Roja. "L-am sunt pe Xavi pentru ca era datoria mea sa fac asta, în calitate de căpitan", mărturisea Casillas.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
real09
real09  •  10 Aprilie 2014, 00:24
Postat de vasilepeter pe 09 Aprilie 2014, 16:51

Si unu bun inca :P Pepe chiar avea nevoie de operatie la cap....poate isi mai schimba comportamentul,cand l-a calcat pe Messi intentinat pe mana cum a fost?Pepe,Ronaldo,Busqutes, ar trebui sa-si ia in fiecare meci cate o gheata in cap ca sa-si revina

si tu amice o profesoara de romana. Sunteti niste analfabeti care uneori sariti gardul. Tarani asupriti ce sunteti

real09
real09  •  10 Aprilie 2014, 00:23
Postat de tbone pe 09 Aprilie 2014, 19:50

pepe e un gitan care faulteaza si loveste NON STOP, e normal sa i se mai plateasca polite

si tu esti o primata care normal tine cu stoaia

tbone
tbone  •  09 Aprilie 2014, 19:50

pepe e un gitan care faulteaza si loveste NON STOP, e normal sa i se mai plateasca polite

Vezi toate comentariile (11)
Comentează