INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI CARITABIL

VIDEO Zidane și Ronaldo s-au întors pe teren! Brazilianul a marcat un hat-trick

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 10:17

Zinedine Zidane, Ronaldo și alți foști fotbaliști s-au întors pe teren, într-un meci caritabil.

Echipa formată din prietenii lui Zidane a disputat un amical contra echipei legendelor lui AS Saint-Etienne. Veniturile obținute vor fi folosite pentru lupta împotriva epidemiei de Ebola.

Legendele lui AS Saint-Etienne au cîștigat cu scorul de 9-7. Pentru echipa prietenilor lui Zidane au marcat Trezeguet, Ronaldo, care a reușit un hat-trick, Seedorf, Djorkaeff  și Okocha.

Partida a fost arbitrată de italianul Pierluigi Collina și de francezul Clement Turpin și s-a disputat în fața a 34.000 de oameni.

Pe lîngă Ronaldo, în echipa prietenilor lui Zidane au mai jucat:  Fabien Barthez, Eric Abidal, Christian Karembeu, Youri Djorkaeff, David Trezeguet, Louis Saha, Edwin van der Sar, Frank de Boer, Ronald de Boer, Clarence Seedorf, Karel Poborsky, Vladimir Smicer și Gianluca Zambrotta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează