INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - INTER 0-0

VIDEO Zidul Handanovici » Sarri se predă: ”E cel mai bun din lume la ora actuală"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 10:14

Portarul Interului a fost un veritabil coșmar pentru lider. Gazzetta dello Sport l-a văzut omul meciului Napoli - Inter 0-0 (VIDEO), iar antrenorul napoletan Sarri crede că ”e cel mai bun din lume”

Dacă seria de victorii a lui Napoli în campionat, 8 la număr, s-a frânt sâmbătă seară e în primul rând vina lui Samir Handanovici. Când apărarea Interului a fost străpunsă, portarul sloven de 33 de ani a făcut adevărate minuni.

Enorm în două rânduri în fața lui Callejon, bine plasat la capul lui Insigne, senzațional la bomba lui Zielinski și în final, când a salvat un potențial autogol (Miranda). Gazzetta delllo Sport l-a declarat "omul meciului", iar cei doi antrenori l-au copleșit cu laudele.

"Am făcut totul, am avut 75 la sută posesie, ocazii, dar ne-am lovit de-un portar extraordinar, care a avut intervenții extraordinare. Handanovici e cel mai bun din lume la ora actuală", a apreciat antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, completat de omologul său, Luciano Spalletti: "Într-adevăr, Handa e un portar mare. Dar și Reina a avut câteva intervenții bune de partea cealaltă".

8 e nota primită de Handanovici în Gazzetta dello Sport, care i-a reținut 5 parade

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează