INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - INTER 0-0

VIDEO Zidul Handanovici » Sarri se predă: ”E cel mai bun din lume la ora actuală"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 10:14

Portarul Interului a fost un veritabil coșmar pentru lider. Gazzetta dello Sport l-a văzut omul meciului Napoli - Inter 0-0 (VIDEO), iar antrenorul napoletan Sarri crede că ”e cel mai bun din lume”

Dacă seria de victorii a lui Napoli în campionat, 8 la număr, s-a frânt sâmbătă seară e în primul rând vina lui Samir Handanovici. Când apărarea Interului a fost străpunsă, portarul sloven de 33 de ani a făcut adevărate minuni.

Enorm în două rânduri în fața lui Callejon, bine plasat la capul lui Insigne, senzațional la bomba lui Zielinski și în final, când a salvat un potențial autogol (Miranda). Gazzetta delllo Sport l-a declarat "omul meciului", iar cei doi antrenori l-au copleșit cu laudele.

"Am făcut totul, am avut 75 la sută posesie, ocazii, dar ne-am lovit de-un portar extraordinar, care a avut intervenții extraordinare. Handanovici e cel mai bun din lume la ora actuală", a apreciat antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, completat de omologul său, Luciano Spalletti: "Într-adevăr, Handa e un portar mare. Dar și Reina a avut câteva intervenții bune de partea cealaltă".

8 e nota primită de Handanovici în Gazzetta dello Sport, care i-a reținut 5 parade

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează