INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MIDDLESBROUGH 2-1

VIDEO Zlatan a reușit o nouă bijuterie de gol » Decizia arbitrului după o simulare penibilă a lui Valdes

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 18:10

Zlatan Ibrahimovici a marcat un gol spectaculos în prima repriză a partidei dintre Manchester United și Middlesbrough, dar arbitrul a anulat reușita pentru joc periculos.

În minutul 39, la scorul de 0-0, Martial a centrat în careu de pe partea stângă, iar Zlatan a reluat în plasă cu o execuție acrobatică, lovind balonul cu talpa.  

După ce a lovit mingea, atacantul lui United s-a ciocnit de Valdes, iar goalkeeperul lui Boro a rămas întins pe gazon. Centralul Mason a fluierat joc periculos și a anulat reușita lui Zlatan, spre nemulțumirea suporterilor de pe Old Trafford.

În partea a doua, Middlesbrough a deschis scorul în minutul 67, prin Leadbitter, dar Manchester United a revenit spectaculos în doar două minute și a întors rezultatul grație reușitelor lui Martial ('85) și Pogba ('86).

A fost corectă decizia centralului englez?

Da
Nu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
1137543733027547
Octavian Duna  •  01 Ianuarie 2017, 14:43

Este joc periculos chiar si la Ibrahimovic, da. Si e nu doar pentru ca risca sa pericliteze integritate fizica a portarului, ci si pentru ca este in careul mic si acolo portarul are intaietate la orice minge "la bataie". Doar daca esti deja in posesia mingii poti sa o protejezi cu fizicul inaintea portarului. Dar da, trist ca nici la fotbal nu ne mai pricepem si totusi avem opinii.

catalin743
catalin743  •  01 Ianuarie 2017, 13:18

Aceasta este o faza extrem de clara, nu este nimic de comentat. Este joc periculos ,decizie corecta a arbitrului chiar si pentru campionatul englez unde se permite jocul mai barbatesc. E grav daca un procent atat de mare de oameni judeca gresit o faza absolut banala. Il simpatizez pe suedez dar aici nu e nimic de comentat.

kkkotto07
kkkotto07  •  31 Decembrie 2016, 19:29

Gol valabil dar nu e simulare, dupa ce loveste mingea, Zlatan se ciocneste de Valdes, auzi la ei, si simulare, si penibila! Daca Ioanitoaia s-ar uita peste mesajele cititorilor sunt convins ca ar putea angaja cativa mult mai talentati fata de cei din redactie, ma rog, unii dintre ei. La ce va uitati bre ca fotbalul e simplu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează