INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

VIDEO "Zlatanisme" » Cele mai tari 5 declaraţii ale lui Ibrahimovici din 2013 :D

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 20:30

Zlatan Ibrahimovici este recunoscut pentru declaraţiile acide pe care le oferă, iar anul 2013 a însemnat apogeul afirmaţiilor şocante ale superstarului de la PSG.

GSP.RO a pregătit cele mai tari 5 declaraţii ale suedezului din acest an.

1. Zlatan e Dumnezeu
Imediat după meciul tur de la barajul pentru Campionatul Mondial dintre Portugalia şi Suedia, Zlatan a oferit un interviu la un post TV din ţara sa. A oferit un răspuns enigmatic la întrebarea dacă Suedia merge în Brazilia: "Doar Dumnezeu ştie". "Cam dificil să-l întrebăm", a reacţionat reporterul. Care cu siguranţă nu se aştepta la ceea ce avea să urmeze: "Tocmai vorbeşti cu el" :D

2. Zlatan este cel mai bun din lume
Starul suedez are şanse mici să cîştige Balonul de Aur, chiar dacă a avut un an formidabil la PSG, cu multe reuşite incredibile. Ibra a realizat că nu cîştiga nici în 2013 trofeul şi a oferit o nouă declaraţie în stilul caracteristic, imediat după un meci cu Olympiakos din Liga Campionilor: "Nu am nevoie să cîştig Balonul de Aur ca să ştiu că sînt cel mai bun din lume".

3. Zlatan contraatacă atunci cînd este criticat
Conflictul dintre Ibrahimovici şi Pep Guardiola este cunoscut în lumea fotbalului mondial, suedezul atacîndu-l de multe ori pe actualul antrenor al lui Bayern. Uli Hoeness, preşedintele germanilor, a reacţionat şi l-a numit "frustrat", iar Zlatan a răspuns într-un interviu acordat L'Equipe: "Respect liderii lui Bayern şi nu vreau să mă cert. Singurul lucru pe care vreau să-l precizez este că nu-l voi lua pe Whyness, care e numele lui? Nu-l voi lua ca un sfătuitor în ceea ce priveşte plata taxelor". :D Hoeness este acuzat într-un proces de fraudă fiscală.

4.Zlatan marchează mai frumos decît în jocurile video
Ibra a fost invitat să lanseze noua consolă XBOX, dar nu a fost atît de impresionat de nivelul la care au ajuns jocurile video: "Sincer, chiar dacă jocurile au devenit super-realiste, nu sînt sigur că se pot înscrie goluri la fel de spectaculoase ca ale mele". Suedezul a marcat mai multe goluri fantastice în acest sezon, din foarfecă, cu şuturi bombă de la distanţă sau celebrul gol cu cîlcîiul din campionatul Franţei. VIDEO aici

5. Zlatan este tot ceea ce contează la un Campionat Mondial
Suedia nu a reuşit să treacă de Portugalia la barajul pentru Cupa Mondială din Brazilia, fiind învinsă de naţionala lui Ronaldo în ambele manşe, 0-1 şi 2-3. Ibrahimovici a marcat golurile Suediei, iar Ronaldo pe cele ale lusitanilor. Imediat după ratarea calificării, Zlatan a şocat din nou: "Un lucru este sigur: Cupa Mondială fără mine e ceva ce nu voi urmări".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
grid
grid  •  26 Decembrie 2013, 12:17

Adevărul e că Ibra este de multe ori uluitor. Are dreptate când spune că o Cupă Mondială ar fi atras mult mai mult, este ca un magnet pentru public.

helraza
helraza  •  25 Decembrie 2013, 10:28
Postat de liviuandrei1986 pe 25 Decembrie 2013, 10:15

cand defapt el e sarb...

nu e sarb, e bosniac.. a avut de ales intre nationala Suediei, a Bosniei si a Croatiei

terminatorul2
terminatorul2  •  25 Decembrie 2013, 10:26
Postat de liviuandrei1986 pe 25 Decembrie 2013, 10:15

cand defapt el e sarb...

De fapt se "trage" din parinti de origine croata ( catolic) si bosniaca (musulmana) dar este nascut in Suedia ! O corcitura : ))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează