INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

VIDEO&FOTO Câștigă zeci de milioane de euro, dar Pep Guardiola a venit la stadion cu „cea mai banală mașină”

Foto: Getty Images +16   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 21:30 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 21:59

Deși are un salariu de aproape 22 de milioane de euro pe an la Manchester City, Pep Guardiola, 49 de ani, a fost surprins într-o mașină modestă. Înaintea meciului cu Arsenal, câștigat cu 1-0, tehnicianul a sosit la stadion într-o mașină Nissan Leaf.

Automobilul pe care îl conducea Pep Guardiola este unul electric și costă aproximativ 33.000 de euro. E una dintre cele mai accesibile mașini din această gamă.

Un alt lucru remarcat rapid este că mașina condusă de Pep era lovită în lateral. Guardiola deține și alte mașini, mult mai scumpe și e cunoscut pentru faptul că a distrus patru mașini, una din ele având chiar un preț de peste 500.000 de euro.

Cum arată Nissan Leaf, foto Getty Images:

+12 FOTO

Jurnalist britanic: „Guardiola, cu cea mai banală mașină”

Sosirea lui Pep Guardiola la stadion în mașina Nissan Leaf a fost filmată de un jurnalist britanic. Acesta a postat un filmuleț pe twitter și a și comentat situația.

Guardiola, cu cea mai banală mașină. Toți oamenii din echipă au ajuns la stadion cu mașinile personale înainte de meciul cu Arsenal. Pep conducea un Nissan electric mic, mașină care avea și urme de lovituri în lateral”, a scris jurnalistul Joao Castelo-Branco.

Citește și alte știri despre Manchester City:

FOTO „Tunarii”, victimele favorite ale lui Guardiola! Cum arată ACUM clasamentul din Premier League

VIDEO Sergio Aguero a scandalizat lumea fotbalului! A luat arbitra de gât în Manchester City - Arsenal: „Ar trebui să fie interzis”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Octombrie 2020, 01:03

Om cu mintea la cap. Spre deosebire de toti cocalarii de la noi, si aici nu incep cu alde Laur si Ana Mariu, Ra2, Olaroa si toti mojicii astia de 2 bani.

sergentu72
sergentu72  •  19 Octombrie 2020, 00:24

De asta suntem unde suntem pentru ca noi romani avem mentalitate de Bombardieri (la fel si cine a scris articolul ) aia e, atat putem ;))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează