INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN RENUNŢĂ LA SÎRB

Vidici a cerut salariu prea mare

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2010 00:00

În dorinţa de a-şi întări matusalemica defensivă, AC Milan a pus ochii de un "diavol" din curtea lui Manchester United, care a eliminat-o recent din Ligă. Şefii rossonerilor l-ar fi dorit lîngă Thiago Silva pe Nemanja Vidici, dat fiind că Nesta se accidentează tot mai des de la o vîrstă încoace.


Numai că tratativele s-au blocat înainte să înceapă în momentul în care Milan a aflat de pretenţiile financiare ale internaţionalului sîrb. Potrivit tabloidului "News of The World", stoperul lui Ferguson a cerut o sumă rotundă ca salariu, 100.000 de lire sterline pe săptămînă, adică circa 5,8 milioane de euro anual! O sumă la nivelul care ar urma să-i fie propusă lui Ronaldinho pentru prelungirea acordului şi la care Milan a spus "pas". Aşa că fundaşul de 28 de ani rămîne la Manchester aşteptînd un patron mai generos decît Silvio Berlusconi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  05 Aprilie 2010, 13:39

sa fim seriosi vidic a scazut foarte foarte mult in ultimul an... plus ca are deja 29 ani... cine stie cat o mai tine 2-3... ani + ca va costa vreo 25 mil euro... cu salariu de 6 mil... e prea prea mult...

 •  05 Aprilie 2010, 12:22

VidicI ? pacat k e Vidic ! Nemanja cum scrieti?

 •  05 Aprilie 2010, 12:13

Eu i-as fi dat tinand cont de faptul ca 4-5 ani nu mai aveau nicio problema in defensiva. Milan nu va mai reusi niciodata nimic daca nu ofera salarii serioase unor jucatori seriosi. Exact lucrul asta se intampla si la Steaua, pastrand proportiile. Cu plafonul salarial de 120.000 anual atingem plafonul de locurile 5-6 in campionat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează