INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Vidici spre FC Barcelona, United l-ar înlocui cu Chiellini

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Relaţia tot mai tensionată cu managerul Alex Ferguson, care îi impută că uneori se dă lovit pentru a nu juca, l-ar determina pe Nemanja Vidici să plece de la Manchester United. FC Barcelona şi-a arătat deja disponibilitatea de a-l lua pe fundaşul sîrb, ba ar exista şi o oferă de 30 de milioane de euro pe care englezii tind să o accepte. Ei au şi pregătit un înlocuitor pentru Vidici. Este vorba de Giorgio Chiellini, cotat de Juventus Torino la 15 milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
jar0d
jar0d  •  24 Ianuarie 2010, 17:44

Barcelona mai bine ar face tot posibilu sa-l ia pe Fabregas...

 •  24 Ianuarie 2010, 17:29
Postat de pe 24 Ianuarie 2010, 15:08

vidic e bun... dar ce face Barca cu atatia fundasi?? Puyol, Pique.. fundasii nationalei Spaniei..titulari... marquez si milito.. cigrinski?pe asta de ce l-au mai,luat?? ca oricum e cel mai slab dintre toti cei enumerati mai sus.. un fundas stanga ar fi bun..ca abidal e cel mai slab din toata apararea lor...

O fi cel mai slab din apararea lor, dar pe postul lui, e in primii 3 din lume :)) nu prea mai exista fundasi stanga de valoare in mom asta.

alamaremah
alamaremah  •  24 Ianuarie 2010, 17:13

se scrie vidic nu vidic , nici`o treaba n-aveti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează