INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BIOGRAFIE

Vieri și-a lansat biografia și e plină de episoade picante: ”De cînd am împlinit 18 ani sînt puține zile în care nu am făcut sex”

Vieri se simte mereu bine în compania femilor // Foto: blogtivvu.com
Vieri se simte mereu bine în compania femilor // Foto: blogtivvu.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 18:26

Christian Vieri și-a lansat autobiografia ”Chiamatemi bomber” (în română: ”Numiți-mă bombardierul”), scrisă alături de Graziano Mirmko, iar pe lîngă amintirile sale sportive a relatat o serie de momente picante din viața sa amoroasă.

”Din momentul în care am împlinit 18 ani au fost puțin zile în care nu am avut parte de sex. Erau puicuțe peste tot și reușeam să conving mereu cel puțin una, uneori chiar și două să mă urmeze acasă de la barul în care ieșeam. Ne închideam la mine și făceam ceea ce ar trebui să facă un bombardier”, își începe Vieri amintirile.

Chiar dacă a abordat toate situațiile posibile despre viața sa sexuală, fosta legendă interistă a evitat să răspundă la două întrebări: ”Ai dat vreun rateu cu o femeie?” și ”Ai întîlnit vreun fotbalist homosexual?”.

În schimb, Graziano l-a convins să detalieze toate escapadele sale amoroase. ”E un lucru adevărat că mă simt și mă distrez foarte bine în compania femeilor. Am foarte multe prietene cu care îmi petrec o parte din timp. Nu neg că am ieșit foarte mult în cluburile din Milano”, a mai afirmat Vieri într-un interviu pentru huffingtonpost.it.

Marea sa deziluzie

În carte, Vieri a mai scris că marea sa decepție a fost faptul că nu a fost convocat la Campionatul Mondial din 2006. În acea vară, Italia avea să devină campioană mondială, însă printre campioni nu s-a numărat și Bobo Vieri.

Fostul atacant a dezmințit că ar fi avut vreun conflict cu Buffon și a dezvăluit că Cesare Maldini, Emiliano Mondonico și Rosario Rampanti au fost antrenorii care au crezut cel mai puțin în el. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
makero
makero  •  09 Decembrie 2015, 23:29
Postat de cneius pe 09 Decembrie 2015, 20:46

Pacat ca nu l-a intrebat cite carti a citit in ultimii 20 de ani...

Multi cei care au citit foarte multe carti se zbat in saracie,nu asta e cel mai important sa citesti niste carti,care de multe ori sunt niste: trairi,vise,fantezii,frustrari,amintiri, etc.traite de cei care le scriu,daca totusi vrea sa citeasca cineva ceva,poate sa citeasca linistit despre lucruri reale,palpabile,despre ce ne inconjoara, sunt o sumedenie de carti.Mai degraba m-as ocupa de animale decat sa citesc despre cartile,de care aminteam la inceput.Bafta.

cneius
cneius  •  09 Decembrie 2015, 20:46

Pacat ca nu l-a intrebat cite carti a citit in ultimii 20 de ani...

triarius
triarius  •  09 Decembrie 2015, 18:49

Nici sa copy/paste nu puteti; auzi, Campionatul din 2016...penibil

Vezi toate comentariile (3)
Comentează