INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A atins suta! Viitorul nostru adversar de la Euro 2024 și-a recăpătat forma. Cifrele magice ale lui De Bruyne

Kevin De Bruyne și-a făcut încălzirea pentru duelul cu Real Madrid din Ligă / Foto: Imago
Kevin De Bruyne și-a făcut încălzirea pentru duelul cu Real Madrid din Ligă / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 17:42 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 18:41

Kevin De Bruyne (32 de ani), mijlocașul lui Manchester City, a reușit o „dublă” și un assist în victoria cu Crystal Palace (4-2), la Londra. Starul belgian area 100 de goluri pentru „cetățeni” și e al doilea în topul golurilor influențate în acest campionat.

Manchester City a mai reușit o revenire după ce-a avut handicap pe tabelă, 4-2 cu Crystal Palace, și a egalat la puncte (70) liderul Premier League, Liverpool, care are un meci mai puțin jucat. Campioana mondială a cluburilor a fost impulsionată la Londra de un Kevin De Bruyne, care ne arată ce ne așteaptă în duelul din grupă la Euro 2024.

Starul belgian, înlocuit de Guardiola în prelungiri, a avut statistici înfricoșătoare pe „Selhurst Park": 3 șuturi, două goluri și o pasă decisivă. Lewis și Haaland au completat rezultatul.

A fost direct implicat la 17 goluri în 2024

De 53 de zile nu mai marcase De Bruyne pentru Manchester City, în condițiile în care a lipsit o bună perioadă, fiind accidentat. Dar după ce a revenit în teren, Kevin își face din plin simțită prezența.

Dezvăluiri șocante în presa franceză din vestiarul echipei lui Boloni
LIGUE 1
Dezvăluiri șocante în presa franceză din vestiarul echipei lui Boloni

Mijlocașul, care va împlini 33 de ani pe parcursul Euro 2024, a fost direct implicat în 17 goluri înscrise de trupa lui Pep Guardiola, cu 4 reușite și 13 pase decisive! Doar Cole Palmer, împrumutat de „cetățeni" la Chelsea se poate lăuda cu mai multe (18)! Al treilea gol din acest campionat l-a adus pe Kevin la 100 pentru City.

Cifrele monitorizate de site-urile de specialitate sunt de speriat. De Bruyne a dat, potrivit Squawka, în acest an 160 de pase în careul advers și a creat 15 mari ocazii pentru campionii Angliei. Pe lângă asta, repertoriul de excepție al belgianului din partida cu Palace mai cuprinde, dintre jucătorii oaspeților:

cele mai multe pase în treimea adversă (45), cele mai multe centrări (11), cele mai multe atingeri de minge în careul advers (10), cele mai multe oportunități create (4), cele mai multe tacklinguri reușite (2), cele mai multe goluri marcate (2) și assisturi oferite (1).

„Este un sezon atipic, după ce am lipsit șase luni. Am revenit și uneori mă simt bine, alteori am nevoie de puțin timp pentru corpul meu. Am încercat să mă pregătesc cât mai bine posibil, este ceva ce nu s-a mai întâmplat în viața mea și am încercat doar să-mi fac datoria cât mai bine și da, astăzi a mers foarte bine”, a spus KDB imediat după meciul de la Londra în care a fost ales MVP.

Nu știu cum să evaluez cu adevărat situația. Cred că singurul lucru pe care îl putem face este să încercăm să jucăm cât mai bine și să obținem cât mai multe puncte posibile
Kevin De Bruyne, mijlocaș Manchester City

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Robinho a debutat în fotbalul jucat după gratii. Cum a primit „botezul” colegilor din închisoare!
BRAZILIA
Robinho a debutat în fotbalul jucat după gratii. Cum a primit „botezul” colegilor din închisoare!
Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă
SPANIA
Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează