INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIITORUL

VIITORUL. Rivaldinho, aproape de transferul carierei » AS dezvăluie: „Două echipe din Spania pe urmele lui”

Rivaldinho traversează o formă excelentă. Sursă foto: GSP
Rivaldinho traversează o formă excelentă. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 20:28 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 20:53

Rivaldinho (25 de ani), atacantul Viitorului, și-ar putea încununa sezonul bun de la formația lui Gică Hagi cu un transfer în Spania, mai exact în Segunda Division. 

Fiul marelui Rivaldo, fost jucător important la Barcelona sau Deportivo La Coruna, s-ar afla în atenția a două echipe din Segunda Division, scriu jurnaliștii de la AS, fără a numi și cluburile care ar fi interesate de serviciile brazilianului, al cărui contract expiră în vara lui 2021. 

800.000 de eurovalorează acum Rivaldinho, potrivit Transfermarkt

Rivaldinho pare să fi fost revitalizat de Gică Hagi la Viitorul. Acesta se află la cel mai bun sezon al carierei. A reușit 9 goluri și 4 pase decisive în 23 de meciuri în actuala stagiune, devenind titular în atacul dobrogenilor.

Rivaldinho a evoluat de-a lungul carierei pentru Mogi Mirim, Boavista, Internacional, Paysandu, Dinamo București, Levski Sofia și Viitorul. Primul contact al lui Rivaldinho cu fotbalul românesc a avut loc în 2017, când a semnat cu Dinamo. 

VIDEO. Declarațiile lui Gică Hagi după victoria cu Clinceni, 5-0, în care Rivaldinho a reușit o „dublă”

Citește și alte știri despre Viitorul: 

FOTO Ea l-a salvat! Mariajul cu Ioana și nașterea primului copil l-au transformat total pe Gabi Iancu, aflat la cel mai bun sezon din carieră

EXCLUSIV VIDEO Cum a băgat Hagi spaima într-un campion al Ligii 1: „Am stat 35 de minute la duș, nu știam dacă să ies”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Iulie 2020, 11:30
Postat de Michele Marinela pe 15 Iulie 2020, 07:19

Nu mai exagerati si raspanditi stiri false! Cine sa fie interesat de acest jucator? Daca nu era Hagi , nu mai juca nicaieri pana acum. A mai fost plecat de la Viitorul si s-a intors. La mijloc este prietenia cu Rivaldho, tatal lui, precum si alte interese. Pai Gavra, jucatorul academiei, daca era sustinut, era peste Rivaldhino cu mult. Asteptati si o sa vedeti!

Caricatura aia de antrenor care a fost Miriuta si boul ala-cica scuter-care este Lupu-l-au scos din echipa de la Dinamo-bineinteles la sfatul intrigantului ala de Dinu-care nu i-a vrut nici pe Lacatus si nici pe Mutu!Tu zici ca Rivaldinho a fost plecat de la Viitorul-ca nu ar fi corespuns?Da a plecat,pentru ca a fost doar imprumutat,dar dupa aceea Hagi l-a cumparat!Iar prietenia cu Rivaldo a venit dupa!Si cu toate ca nu a jucat meci de meci-ca trebuia sa-i faca loc si lui George Ganea-tot a inscris 8 goluri si are 7 assisturi!Cat priveste transferul in Segunda:da este un pas inainte pentru el!A fost crescut si educat in Spania si din Segunda mai usor poate prinde un contract in La Liga,decat din liga lui Becali!!

2254271094823421
Michele Marinela  •  15 Iulie 2020, 07:19

Nu mai exagerati si raspanditi stiri false! Cine sa fie interesat de acest jucator? Daca nu era Hagi , nu mai juca nicaieri pana acum. A mai fost plecat de la Viitorul si s-a intors. La mijloc este prietenia cu Rivaldho, tatal lui, precum si alte interese. Pai Gavra, jucatorul academiei, daca era sustinut, era peste Rivaldhino cu mult. Asteptati si o sa vedeti!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  15 Iulie 2020, 00:04
Postat de pain89 pe 14 Iulie 2020, 21:25

transferul carierei in liga a 2-a spaniola? pe bune? voi va bateti joc de cine are tentativa sa citeasca ce scrieti?

Pe vremea in care Andone evolua in Segunda era privit drept una dintre cele mai mari sperante ale fotbalului romanesc, deci da, am ajuns cu fotbalul romanesc in punctul in care un transfer din campionatul intern la Fuenlabrada, Mirandes sau Alcorcon e ceva senzational...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează