INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Spectaculoasa Viki, cea greu de cucerit! Le-a dat „seen” lui Cristiano Ronaldo și Neymar pentru o altă vedetă: „E singurul din telefonul meu”

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 13:42 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 14:20

Rusoaica Viktoria Odintcova, 26 de ani, 5,1 milioane de followers pe Instagram, a vorbit despre relația cu Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, despre legătura cu Neymar și despre cum l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. 

Viktoria Odintcova are 26 de ani și e una dintre cele mai frumoase fotomodele din Rusia, având 5,1 milioane de followers pe Instagram. 

+12 FOTO

foto: Instagram @viki_odintcova

„Cu Lewis Hamilton am avut o relație romantică" 

Ea a vorbit pentru televiziunea Russia Today despre legătura cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, care i-a fost iubit după ce acesta s-a despărțit de Nicole Scherzinger. 

„Am avut mai multe tipuri de relații de-a lungul timpului. La un moment dat, era o relație romantică. Apoi, s-a transformat într-o prietenie", a declarat Viktoria, susținând că „Lewis a rămas persoana cea mai faimoasă din agenda mea telefonică". „

„Schimb mesaje pe Instagram cu Neymar" 

Superba brunetă a dezvăluit că îl cunoaște și pe Neymar, „vorbesc cu el, e unul dintre prietenii lui Lewis, schimbăm mesaje pe Instagram". Nu a uitat de Cristiano Ronaldo. Și-a amintit că „mi-a scris cu mult timp în urmă. «Bună, ce faci?», m-a întrebat. Am șters mesajul și nu i-am răspuns".

Răsfoiește alte galerii foto incitante:

Scandal în Italia! S-a despărțit Diletta Leotta de iubitul boxer, după reclama cu Ibrahimovic? Ce a postat acesta pe Instagram

Surpriză majoră în WTA! Cu ce superjucător e într-o relație Garbine Muguruza: „Da, mă antrenez acasă la el”

Brunetă FABULOASĂ de pe Instagram care îl fascinează pe un fost dinamovist și pe Jason Derulo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close