INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Villarreal - Atletico Madrid 0-2 » Tensiune în vestiarul lui Atletico! Joao Felix, semn controversat către bancă! Răspunsul lui Simeone

Joao Felix (dreapta) alături de Felipe
foto: Guliver/Getty Images
Joao Felix (dreapta) alături de Felipe foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 11:11 / Actualizat luni, 01 martie 2021 11:21

João Félix a înscris după o lună și a pus degetul la gură, privind spre bancă. „Iubesc jucătorii care se revoltă”, a spus antrenorul. Dar ținta portughezului era Renan Lodi.

După trei meciuri la rând fără victorie, 1-1 și 0-2 cu Levante în campionat și 0-1 cu Chelsea, la București, în Ligă, Atlético a învins, 2-0 în deplasare cu Villarreal, dar a fost neliniște în vestiar. 

João Félix, intrat după pauză, a marcat iar, al doilea său gol în 2021 (10 partide jucate în toate competițiile), și a sărbătorit cu un gest surprinzător. A privit spre bancă și a făcut semn să tacă. Pe cine viza tânărul portughez? Mulți s-au gândit la Diego Simeone, antrenorul nemulțumit de ultimele evoluții ale lusitanului. 

Villarreal - Atletico Madrid 0-2 » Tensiune în vestiarul lui Atletico! Joao Felix, semn controversat către bancă! Răspunsul lui Simeone

Joao Felix a marcat și a făcut un gest spre bancă

Jurnaliștii i-au cerut lui Cholo să comenteze acel gest. „Iubesc jucătorii care se revoltă”, a răspuns tehnicianul la Movistar. Nu părea afectat de reacția lui Félix. 

Până la urmă, un alt „colchonero”, Renan Lodi, a dezvăluit că el era ținta lui João Félix. Înaintea confruntării cu Villarreal, i-a zis coechipierului: „E timpul să încarci bateriile”. Félix a înscris și i-a transmis să nu mai vorbească. „Nu te înfuria. Ai răspuns! Suntem împreună, frate!”.

Simeone a egalat recordul de victorii al lui Aragonés 

Diego Simeone este cel mai important antrenor din istoria lui Atlético. De nouă ani pe banca madrilenilor, argentinianul tocmai a mai reușit o performanță. A egalat recordul de victorii ca tehnician al „colchoneros”. 308 victorii în toate competițiile, la fel ca faimosul Luis Aragonés. Însă Cholo a reușit în numai 512 meciuri disputate într-un singur mandat. Aragonés a avut 612 partide (o sută peste sud-american) în șapte mandate! 

Simeone, șapte trofee în palmares (inclusiv titlul în LaLiga, două Europa League și două Supercupe ale Europei), are 120 de egaluri și 84 de înfrângeri, golaveraj 849-377. Și 60 la sută procent al succeselor. Etapa viitoare e derbyul cu Real, pe „Wanda Metropolitano”.

Citește și alte știri din La Liga:

Real Madrid ar trebui să plătească o sumă astronomică dacă i-ar avea pe Mbappe și Haaland!

Surpriză la Barcelona! Favoritul la câștigarea alegerilor a stabilit ce antrenor vrea să aducă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează