INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Vincenzo Montella și prelungit contractul cu Milan! Până când este valabilă noua înțelegere

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 23:37

AC Milan a anunțat că i-a prelungit contractul lui Vincenzo Montella până în 2019, după ce tehnicianul de 42 de ani a calificat echipa în Europa League.

Ajuns pe banca lui Milan vara trecută, Montella avea contract până în 2018 cu "rossonerii", iar noua înțelegere este valabilă până în 2019, conform anunțului publicat pe site-ul oficial al clubului.

La prezentare au participat și directorul sportiv Marco Fassone alături de directorul tehnic Massimo Mirabelli.

"Totul s-a întâmplat foarte repede, iar acest lucru arată ceea ce am spus și săptămânile trecute, că ambele părți doresc să lucreze în continuare împreună.

Sunt foarte fericit și mândru, sunt extrem de motivat să încep un nou sezon cât se poate de repede și să ajungem în Liga Campionilor, iar împreună trebuie să construim o echipă care să atingă acest obiectiv", a afirmat Montella.

AC Milan a încheiat sezonul trecut pe poziția a șasea și va juca în turul al treilea preliminar al Europa League, unde ar putea întâlni Dinamo sau CS U Craiova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează