INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Vinde Milanul la ruşi? » Berlusconi are ofertă de 500 de milioane pentru cel mai titrat club european

Fanii rossonerilor i-au cerut de multe ori lui Berlusconi să plece, venirea rusului Deripaska putînd scoate echipa din criza acestui sezon // Foto: Gulliver/GettyImages +1   FOTO
Fanii rossonerilor i-au cerut de multe ori lui Berlusconi să plece, venirea rusului Deripaska putînd scoate echipa din criza acestui sezon // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 21:25

Aflat în impas financiar, fostul premier pare hotărît să renunţe în 2013 la clubul rossonero. Noul patron poate fi Oleg Deripaska, regele aluminiului.

2013 poate fi ultimul an al Milanului cu Silvio Berlusconi patron. După mai bine de un sfert de secol la conducerea rossonerilor, fostul premier italian pregăteşte o revoluţie. Nu numai pe banca tehnică, dar şi în acţionariat.

"Il Cavaliere" are mari probleme financiare şi, după Ibrahimovici şi Thiago Silva, este gata să vîndă şi clubul. Recenta vizită la ruşi l-a ajutat să găsească un oligarh dispus să investească.

Berlusconi a profitat de invitaţia primită la a 60-a aniversare a preşedintelui Vladimir Putin pentru a se întîlni în cursul acestei săptămîni cu Oleg Deripaska (44 de ani). Posesorul unei averi estimate la 24 de miliarde de euro înaintea crizei, dar şi cel care controlează clubul Amkar Perm, acesta ar fi făcut o ofertă de 500 de milioane de euro.

Sumă tentantă ce aproape ar acoperi daunele juridice pe care Berlusconi le are de plătit în "cazul Mondadori". Posibila infuzie de capital ar face posibilă şi mutarea Guardiola, antrenorul după care Berlusconi l-a trimis la New York pe "vicele" Galliani să-l convingă, şi transferul lui Ibrahimovici, care ieri a declarat că "m-aş întoarce imediat. Dacă mă vor, ştiu unde sînt".

13 miliarde de euro este averea actuală a lui Deripaska, proprietar al companiei Rusal şi al treilea cel mai respectat miliardar în Rusia, conform unui sondaj Forbes

18 trofee internaţional a cucerit AC Milan, dintre care 7 Cupe şi Ligi ale Campionilor

"În mod obişnuit nu mă întorc să mai joc la fostele echipe, dar pentru Milan aş face o excepţie. E un club mare" (Zlatan Ibrahimovici, atacant PSG)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
flaviulucianr
flaviulucianr  •  12 Octombrie 2012, 14:04
Postat de arahnomania pe 12 Octombrie 2012, 14:00

am gasit clasamentul Euroligii. Real Madrid e prima, cu 8-6(titluri-finale), CSKA a doua cu 6-6, si Panatinaikos a treia cu 6-1. Barcelona e pe locul 9, cu 2-5.

multumesc de informatii, prietene...mai tinem legatura

arahnomania
arahnomania  •  12 Octombrie 2012, 14:00
Postat de flaviulucianr pe 12 Octombrie 2012, 13:51

:)))...mai stii poate ca nu este o coincidenta ce se intampla, poate ca asa e progamat totul :)))....cum castiga, rivala din tara, celei care a castigat prima cupa, cum imediat se schimba si formatul :)))

am gasit clasamentul Euroligii. Real Madrid e prima, cu 8-6(titluri-finale), CSKA a doua cu 6-6, si Panatinaikos a treia cu 6-1. Barcelona e pe locul 9, cu 2-5.

arahnomania
arahnomania  •  12 Octombrie 2012, 13:57
Postat de flaviulucianr pe 12 Octombrie 2012, 13:49

s-ar putea sa ai dreptate insa cred ca e la mare lupta cu Spartak Moscova, Tska Moscova, Dinamo Moscova sau Lokomotiv Moscova....cand era URSS, mai ales, au castigat destul de multe competitii europene (aici se concentrau toate valorile sportive ale URSS) dar si dupa, parca una in cele 3-4 mari din Rusia a castigat recent Euroliga la Baschet (echivalentul Ligii Campionilor), plus Cupa campionilor la hochey

doar la handbal Barcelona e cea mai titrata. nu stiu exact clasamentul pe titluri la baschet, dar stiu ca pana de curand Real Madrid (cu 8) era cea mai titrata; numai ca Madridul n-a mai castigat din 1995. in ultimii ani CSKA si Panatinaikos au castigat multe. Barcelona, la baschet are vreo 2 sau 3.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează