INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius sau Goku? Cum pregătește brazilianul „dubla” cu Manchester City din Ligă: „Deja cu gândul acolo”

Vinicius Junior, comparat cu Goku // sursă foto: Twitter
Vinicius Junior, comparat cu Goku // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 12:36 / Actualizat luni, 08 mai 2023 12:45

Vinicius Junior (22 de ani) s-a recuperat după finala Cupei Regelui într-o cameră hiperbară. Brazilianul este cu gândul la manșa tur din semifinalele Champions League, unde Real Madrid va da piept cu Manchester City.

La mai puțin de 24 de ore după finala Cupei Regelui, câștigată de Real Madrid cu Osasuna (2-1), Vinicius Junior și-a mutat deja atenția către marele meci de marți (ora 22:00), cu Manchester City, în semifinalele Champions League.

Brazilianul a publicat duminică seara o fotografie dintr-o cameră hiperbară, unde a avut parte de un tratament la care sportivii apelează pentru a le accelera recuperarea.

Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”
REPORTAJ LIGA 6
Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”

Vinicius sau Goku? Cum pregătește brazilianul „dubla” cu Manchester City

„Deja mă gândesc la ziua de marți. Hala Madrid”, a scris Vinicius alături de sefie-ul cu masca pe față.

Fanii nu au ratat ocazia și l-au comparat pe Vinicius cu Goku, personajul principal din serialul animat „Dragon Ball”, care se regenera adesea într-un mod similar cu metoda la care a apelat Vinicius.

Tratamentul din camera hiperbară este menit să crească oxigenarea organismului. În interiorul acesteia, pacienții respiră oxigen la concentrații de peste 95%, presiunea aerului fiind superioară celei atmosferice. Tratamentul reduce inflamațiile și accelerează vindecarea țesuturilor moi, implicit recuperarea după depunerea unui efort fizic intens.

Vinicius este considerat a fi cel mai periculos jucător al lui Real Madrid, principala armă „blanco” în „dubla” de senzație cu Manchester City. În acest sezon, extrema stânga a înscris 22 de goluri și a pasat decisiv în 21 de rânduri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Partidă interzisă cardiacilor în Ligue 1 » Conduceau cu 4-1 în minutul 55, apoi au pierdut meciul!

Overmars, declarații șocante după ce a suferit un atac cerebral: „Inima mea nu bate în proporție de 45%”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează