INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

Violențe fără precedent: au incendiat mașina arbitrilor, imediat după meci!

Violențele din Bosnia fac înconjurul Europei / Captură Hoolingans TV
Violențele din Bosnia fac înconjurul Europei / Captură Hoolingans TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 18:33 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 18:47

Trei arbitri au trăit spaima vieții în Bosnia, la câteva ore după meciul Velez Mostar - Borac Banja Luka, disputat marți.

Imediat după finalul partidei, ultrașii lui Velez Mostar, exasperați de unele decizii luate de arbitri, au urmărit mașina în care se aflau „centralul” și cei doi asistenți care au oficiat meciul. Suporterii n-au mai ținut cont de nimic și au dat foc autovehiculului, una dintre persoanele din mașină fiind rănită și internată ulterior în spital.

Violențe fără precedent în Bosnia

Furia fanilor începuse încă din timpul partidei. După golul secund reușit de Borac, câțiva susținători ai lui Velez Mostar au intrat pe teren pentru a le cere socoteală arbitrilor. 

Ultrașii lui Velez Mostar și-au revărsat apoi nervii pe fotbaliștii lui Borac, care au scăpat nevătămați doar datorită intervenției adversarilor. Aceștia au creat un scut uman pentru a-i salva pe cei de la Borac.

„După ce au avariat maşina, au aruncat asupra ei o torţă aprinsă. O persoană rănită a fost internată în spital”, a declarat un reprezentant al Poliției din Bosnia, conform AFP.

Borac Banja Luka a câștigat partida la masa verde, însă tot fosta adversară a CFR-ului era cea care conducea pe tabelă. În momentul în care suporterii au pătruns pe teren, scorul era 2-0 pentru Borac, după „dubla” lui Stojan Vrajes, jucătorul trecut prin Liga 1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO + FOTO Uluitor! Vicepreședintele țării, căutat de Interpol pentru trafic de droguri, a debutat la 60 de ani ca jucător profesionist! A jefuit bănci și are 50 de copii

Atacantul lui Inter, după 3-1 cu Fiorentina: „Îl voi întreba pe Mister Inzaghi dacă a băut ceva...”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează