INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALON DE AUR

Virgil van Dijk, făcut PRAF de sora lui Cristiano Ronaldo, după gluma usturătoare de la Balonul de Aur: „Dragă Virgil, tu n-ai luat un Premier League și vorbești?”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 13:52

Virgil van Dijk, fundașul olandez de la Liverpool, a fost întrebat la gala Balonului de Aur de absența rivalului portughez Cristiano Ronaldo. A răspuns ironic: „Ce, Cristiano mai e un rival?”. Sora lui Cristiano, Katia Aveiro, a avut un răspuns dur pe Instagram!

„Acu, dragă Virgil, tot ceea ce faci tu, Cristiano a făcut deja de o mie de ori. Vezi tu, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a fost triplu campion în țara în care tu joci de ani buni (nr. în Premier League, Cristiano are 3 titluri cu Manchester United) și tot nu ai reușit să pui mâna pe trofeu. Cristiano chiar a fost cel mai bun jucător și cel mai bun marcator în campionatul tău, Virgil. 

După aceea, dragă Virgil, Cristiano s-a dus în diferite campionate și a devenit cel mai mare jucător din istoria unui clubușor numit Real Madrid, dacă îl știi. 

Poate că îl ții minte, fiindcă Real Madrid, cu Cristiano în echipă, te-a bătut într-o finală de Liga Campionilor. Apropo, Cristiano are 5 trofee de genul ăsta. Același Cristiano a zdrobit și „portocala” voastră într-o finală. Mi-e milă. În plus, într-unul dintre cele mai slabe sezoane, cum spui tu, a câștigat mai multe titluri ca tine. Tare, nu?

Virgil, mai câștigă și tu câteva trofee care contează și mai vorbim. Când o să strângi o mână de trofee, dintr-alea foarte importante, o să poți să stai la aceeași masă cu Cristiano”. 

Lionel Messi, starul lui FC Barcelona, și-a adjudecat cel de-al 6-lea Balon de Aur din carieră, record absolut. Cristiano Ronaldo, acum la Juventus Torino, are „doar” 5 trofee. 

sursa foto: Instagram @katiaaveirooficial & facebook @OfficialKatiaAveiro

Cristiano Ronaldo a marcat și în Juventus - Sassuolo 2-2

Citește și:

VIDEO+FOTO Leo Messi, de șase ori FABULOS! A câștigat din nou „Balonul de aur” și e liderul ABSOLUT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
joschilotii
joschilotii  •  03 Decembrie 2019, 21:37

Extraordinar...a facut si el bietul o gluma si nimeni n-o inghite. Cei care il dadeau castigator in fata lui Messi ieri azi il injura si fac mijto de el. Tipic pentru fanii lui Penaldo :))

radumatei
radumatei  •  03 Decembrie 2019, 18:56

Ma distreaza astia care zic ca "Ronaldo e trecutul, van Dijk e viitorul" si asta l-ar indreptati cumva pe Virgil sa faca misto de Cristiano. Mai baietasilor, "viitorul" vostru are deja 28 de ani si se chinuie sa castige abia primul lui campionat important. In ce realitate paralela credeti ca se va apropia macar de performantele lui Ronaldo? Intr-un fel Ronaldo isi merita mistourile, ca si el a fost toata viata un arogant, diferenta e ca are o vitrina plina de trofee care sa-i justifice aerele.

kamouniyak
kamouniyak  •  03 Decembrie 2019, 17:40

Are dreptate, ***. Ronaldo, daca e barbat, ar trebui sa-i atraga atentia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează