INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

"Visul lui este să joace la Real Madrid" » Care este superatacantul care vrea să vină în locul lui Cristiano Ronaldo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 14:54

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Real Madrid caută un jucător care să umple golul lăsat în atac de portughez.

Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, anunță că Robert Lewandowski este dorit cu insistență de președintele lui Real, Florentino Perez. Spanolii citează surse apropiate atacantului polonez de 30 de ani care susțin că "Visul lui Robert este să joace la Real".

Atacantul mai are contract cu Bayern până în iunie 2021 și deja le-a transmis șefilor clubul german că vrea să plece de la echipă după cei patru ani petrecuți la Munchen. Robert Lewandowski a jucat de-a lungul carierei la Delta Warszawa, Znicz Pruszkow, Lech Poznan, Borussia Dortmund și Bayern Munchen.

85.000.000 €este cota lui Robert Lewandowski, potrivit transfermarkt

Real Madrid l-a dorit pe Lewndowski și în 2014, când era la Borussia Dortmund, dar atacantul a ales atunci să semneze cu Bayern.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  29 Iulie 2018, 17:36

s-a cam trecut lewa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează