INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  THE BEST FIFA AWARDS

Cum au votat Vlad Chiricheș și Edward Iordănescu pentru premiul „The Best”, câștigat de Lionel Messi

Vlad Chiricheș (nr 6) și Edi Iordănescu (în palton). 
Foto: Imago
Vlad Chiricheș (nr 6) și Edi Iordănescu (în palton). Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 09:15 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 11:10

Vlad Chiricheș (33 de ani), fundașul central al celor de la Cremonese și căpitanul naționalei României, a votat, de asemenea, pentru premiul „The Best”, acordat celui mai bun jucător al anului 2022. Stoperul l-a ales pe Kylian Mbappe (24 de ani), fotbalistul celor de la PSG, drept cel mai bun fotbalist al anului trecut. 

  • Selecționerii și căpitanii tuturor echipelor naționale afiliate la FIFA au putut vota pentru premiul „The Best”.
  • Din România, 400 de jucători din Liga 1 și Liga 2 au votat FIFA FIFPro World XI. 

Edward Iordănescu (44 de ani), selecționerul naționalei României, și-a exprimat și el preferințele pentru premiul „The Best”. Tehnicianul l-a ales pe Lionel Messi (35 de ani), superstarul celor de la PSG și campion mondial cu naționala Argentinei în Qatar, drept cel mai bun jucător al anului 2022. 

La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!
FCSB
La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!

Vlad Chiricheș și Edward Iordănescu au votat pentru premiul „The Best”, câștigat de Lionel Messi

Următorii pe lista lui Vlad Chiricheș au fost Lionel Messi și Vinicius Junior, extrema stânga braziliană a campioanei Europei și a Spaniei, Real Madrid, informează cotidianul spaniol Marca. 

Selecționerul Edward Iordănescu i-a votat pe pozițiile cu numărul 2, respectiv 3, pe Kylian Mbappe și Luka Modric, mijlocașul croat al celor de la Real Madrid și medaliat cu bronz cu naționala balcanică la Campionatul Mondial din Qatar, mai arată sursa citată. 

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului trecut 

Lionel Messi a primit, luni seară, în cadrul unei ceremonii organizate în capitala Franței, Paris, premiul de cel mai bun jucător al anului trecut. Argentinianul a oferit un scurt mesaj în momentul în care i-a fost decernat trofeul. 

„Este o plăcere deosebită pentru mine să mă aflu aici alături de Mbappe și Benzema, care au avut un 2022 extraordinar. Anul trecut a fost unul deosebit pentru mine, deoarece am reușit să cuceresc un trofeu la care visam de multă vreme. 

Vreau să le mulțumesc tuturor coechipierilor și antrenorilor cu care am lucrat. Fără ajutorul lor nu aș fi fost aici. Am și un mesaj pentru copiii mei, Thiago, Ciro și Mateo, care se uită la gală. Vă iubesc. Duceți-vă la somn!”, a spus Messi. 

Hristo Stoichkov l-a înțepat pe Cristiano Ronaldo: „Să vă spun de ce nu vreau să-i iau interviu” » Ce spune despre Hagi și Popescu

Șoc la PSG! Un star e acuzat de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  28 Februarie 2023, 11:06

Arbitrul polonez nu a luat nici un premiu ??

Shogun01
Shogun01  •  28 Februarie 2023, 10:50

eu votez pe Rotaru cel mai bun manager/combinator ever

Vezi toate comentariile (2)
Comentează