INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Voia 7 milioane de dolari! » Egiptenii dezvăluie: ”Jack Warner ne-a cerut bani în schimbul votului pentru CM 2010”

Warner a fost arestat pe 27 mai, dar a ieșit pe cauțiune. Fiul său Daryan a fost acuzat de trafic de bilete la meciurile CM 2006 şi 2010 // Foto: Reuters
Warner a fost arestat pe 27 mai, dar a ieșit pe cauțiune. Fiul său Daryan a fost acuzat de trafic de bilete la meciurile CM 2006 şi 2010 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2015 00:00

Fostul ”vice” al forului mondial, 72 de ani, a fost refuzat și ulterior le-a dat votul sud-africanilor, care l-au răsplătit cu 10 milioane.

Jack Warner îl amenința deunăzi pe președintele demisionar Sepp Blatter cu documente și înregistrări compromițătoare: "Nici moartea nu va putea opri avalanșa". Dar "avalanșa" anunțată de fostul "vice" FIFA se lasă așteptată. În schimb, plouă cu acuzații la adresa sa.

Mai nou îl arată cu degetul egiptenii. Candidați la organizarea CM 2010, ei n-au primit nici măcar un vot de la membrii CEx FIFA la scrutinul din 2004. Motivul? "Warner ne-a cerut atunci 7 milioane $ ca să fie de partea noastră, dar l-am refuzat", a dezvăluit fostul șef al Comitetului de candidatură, Aley Eddine Helal.

Politicianul din Trinidad, 72 de ani, le-a dat votul sud-africanilor, care au și găzduit apoi Mondialul. Prețul? FBI vorbește de 10 milioane $!

242.000 $este salariul mediu anual la FIFA, cu 65.000$ mai mare decît la UEFA (177.000)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează