INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Vor și rezultate în Ligă! Leicester și-a asigurat vedeta cu o clauză de transfer URIAȘĂ

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 13:28

The Sun anunță azi că Leicester și-a "betonat" vedeta, căreia i-a fixat o clauză de transfer de 30 de milioane de lire. Jamie Vardy a atras atenția mai multor cluburi din Europa după evoluțiile entuziasmante din acest sezon.

Tot mai siguri de participarea în viitoarea ediție de Champions League, oficialii lui Leicester fac eforturi pentru a-și ține cei mai buni jucători.

Noul contract al lui Vardy este pe 3 ani și jumătate. Acesta încasează 80.000 de lire pe săptămână.

Leicester a dat 1 milion de lire pe Vardy în 2012, când l-au adus de la Fleetwood. Golgeterul sezonului cu 19 reușite, Vardy va fi probabil în lotul Angliei pentru Euro 2016.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează