INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Vrabia mălai visează» Abramovici îl vrea pe banca lui Chelsea fie pe Mourinho, fie pe Guardiola

8 antrenori a adus Abramovici de cînd e patron la Chelsea, din iunie 2003
8 antrenori a adus Abramovici de cînd e patron la Chelsea, din iunie 2003

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 12:55

Roman Abramovici a început să caute un nou antrenor. Sătul de nereuşitele lui Andre Villas-Boas, patronul lui Chelsea tocmai l-a concediat pe portughez şi l-a pus interimar pe ”secundul” Roberto Di Matteo doar pînă la găsirea celei mai bune soluţii posibile. Deoarece pentru el limpede, construirea unei noi echipe va începe cu banca tehnică.

Nu vrea însă să se mai ardă cum abia a făcut-o. Doreşte neapărat un tehnician de top, iar ţinta sa este cît se poate de precisă: îl vrea ori pe Jose Mourinho, ori pe Josep Guardiola. Alegerile miliardarului rus nu sînt deloc întîmplătoare, fiindcă ambii tehnicieni au viitorul incert.

Primul nu a anunţat clar dacă va continua la Real din vară încolo. Ba, săptămîna trecută, a fost la Londra, vizită despre care s-a spus că ar fi fost prilejuită de aflarea unei case în contextul revenirii în Premier League (Jose a mai pregătit-o pe Chelsea între 2004 şi 2007). În schimb, Guardiola încă nu s-a decis dacă îşi va prelungi sau nu contractul cu FC Barcelona. Cu trecerea timpului, impresia este că va pleca.

Toate aceste sînt motive suficiente pentru ca Abramovici să spere că va putea angaja unul dintre cei doi ”grei”. Variantele de rezervă se numesc Rafa Benitez şi Fabio Capello, ambii fără angajament acum. Cît despre Villas-Boas, Massimo Moratti este cît se poate de hotărît să-l aducă la Inter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
viorescu
viorescu  •  05 Martie 2012, 14:30

Abramovici a adus mai mereu jucatori si antrenori de top sau de perspectiva. Faptul ca-l cheama Roman nu inseamna ca are ceva comun cu noi! Daca asta-i vrabie...

flo_ax
flo_ax  •  05 Martie 2012, 13:52

vrabia miliardara nu se rezuma la malai! Daca i-a dat nevestei sale nush cate zeci de miliarde doar ca sa se recasatoareasca, ca nu putea bine mersi s-o duca in concubinaj, ce-i pt el un antrenor?

unurt1
unurt1  •  05 Martie 2012, 13:42

Cum adica "Vrabia malai viseaza"? La banii lui ii poate aduce lejer pe unul din cei doi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează