INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINHO FACE AZI 30 DE ANI

"Vreau cadou un superscudetto"

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Chiar în ziua în care aniversează o vîrstă rotundă, Ronaldinho ar putea sărbători trecerea pe primul loc cu Milan, după mai bine de 16 luni. Dacă trupa lui Leonardo o bate azi pe Napoli, face rocada mare cu Inter, pe care o depăşeşte cu un punct. Starul brazilian şi-a dezvăluit într-un interviu din Gazzetta dello Sport planurile de viitor.


"Vreau să cîştig primul titlu de campion în Italia pe care vreau să i-l fac cadou si logodnicei mele Vanessa", mărturiseşte Dinho, pe care îl aşteaptă diseară o mare petrecere pregătită de fratele-impresar Roberto, mama Miguelina şi sora Daisy, de la care nu vor lipsi cei trei superbi cîini ai săi Negao, Radesh şi Valente.


Ronaldinho a mărturisit că nu va uita niciodată golurile marcate lui Real şi bucuria titlului mondial cucerit în 2002. "Dacă nu m-aş fi făcut fotbalist sigur eram cîntăreţ. Muzica e a doua mea viaţă. De mic idolul meu a fost Maradona. Apoi mi-a plăcut Gullit. Voiam să am părul ca el. Toată lumea era moartă după Van Basten, dar eu îl adoram pe Ruud".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează