INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Și antrenorii se accidentează! A acuzat dureri musculare după ce s-a dus la margine să-și certe jucătorii

Walter Mazzarri, nervos pe „Bernabeu” // Foto: Imago
Walter Mazzarri, nervos pe „Bernabeu” // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 12:41 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 14:37

Walter Mazzarri (62 de ani), antrenorul lui Napoli, a făcut un sprint nervos către teren și a simțit o înțepătură la coapsă, după care s-a întors șchioptând către banca de rezerve. Deși avea o temperatură de peste 38 de grade, iar campioana Italiei a pierdut la Madrid (2-4) cu Real, italianul a venit la conferința de presă.

Într-o perioadă critică a sezonului în care fotbaliștii se accidentează pe capete, un arbitru își rupe ligamentul încrucișat, mai lipsea numai ca un antrenor să aibă probleme medicale. S-a întâmplat aseară pe „Santiago Bernabeu”, unde Napoli a cedat (2-4) în disputa cu Real Madrid din grupa C și tremură pentru calificarea în „optimile” Ligii. 

UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!
REGULAMENT
UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!

Walter Mazzarri, noul tehnician al campioanei Italiei, s-a plâns de unele dureri musculare, după ce s-a înfuriat pe jucători și a sprintat nervos de pe banca de rezerve spre teren, pentru a certa pe cineva.

Walter Mazzarri: „Sunt mulțumit de evoluția echipei”

Ajuns la marginea suprafeței tehnice, Mazzarri a simțit o înțepătură în spatele coapsei și s-a întors șchiopătând către banca de rezerve, intrând pe mâna staffului medical. Walter a trecut însă peste mica accidentare și a continuat să sufere pentru echipa azzurra. Asta în condițiile în care avea și un atac febril, temperatura sa în timpul meciului depășind 38 de grade. 

Mâhnit de înfrângerea din capitala Spaniei care îl obligă să câștige ultimul joc cu Braga de pe teren propriu pentru a fi în primele 16 echipe ale Ligii, antrenorul de 62 de ani nu a lipsit de la conferința de presă: „Sunt mulțumit de prestația echipei și cred că nu meritam să pierdem, însă trebuia să fim mai atenți la golul de 3-2. Puteam marca noi înainte".

Walter Mazzarri: „Golul de 3-2 ne-a distrus echilibrul”

Mazzarri a admis că pe final, când Napoli a avut ocazia de a trece în avantaj, echipa a căzut: „Este limpede că dacă faci o eroare împotriva lui Real Madrid, poți plăti scump. După ce am primit golul al treilea cu un șut din afara careului, la care Meret a fost mascat, ne-am aruncat în atac și ne-am pierdut echilibrul. Așa le-am dat șansa adversarilor să facă 4-2”.

Am găsit un vestiar excepțional, cu jucători care au dorință să se antreneze și să fie împreună. Există valori umane importante, pe lângă cele tehnice, și premsie pentru a obține performanțe în acest sezon
- Walter Mazzarri, antrenor Napoli

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Discuție incendiară între Messi și Scaloni! Căpitanul l-a certat pe selecționer campioanei mondiale după ce acesta a sugerat că demisionează!
ARGENTINA
Discuție incendiară între Messi și Scaloni! Căpitanul l-a certat pe selecționer campioanei mondiale după ce acesta a sugerat că demisionează!
Onana, o catastrofă! Statisticile rușinii lui Manchester United
GALATASARAY - MANCHESTER UNITED 3-3
Onana, o catastrofă! Statisticile rușinii lui Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează