INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Walter Mazzarri, în dizgrație » Ce-i reproșează conducerea lui Watford italianului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 12:05

Antrenorul Walter Mazzarri ar putea fi demis la finalul sezonului de la formația de primă ligă engleză Watford.

Potrivit The Telegraph, principalele nemulțumiri ale șefilor lui Watford sunt jocul defensiv al echipei, dar și faptul că Mazzarri are probleme cu limba engleză.

Chiar dacă face în continuare meditații pentru a-și îmbunătăți comunicarea în limba engleză, italianul nu a reușit să își îmbunătățească exprimarea, iar acest lucru creează probleme în dialogul cu jucătorii și presa.

Din 2012, de când a fost preluată de familia Pozzo, Watford a schimbat 7 antrenori. Predecesorul lui Mazzari, Quique Sánchez Flores a fost demis de la formația din Premier League după numai un sezon chiar dacă reușise salvarea de la retrogradare și calificarea până în semifinalele Cupei Angliei.

Mazzarri a venit în iulie 2016 la conducerea tehnică a "viespilor", semnând un contract valabil pe 3 sezoane. Cu 8 etape înainte de final, Watford se află pe poziția a noua, cu 37 de puncte, la 10 "lungimi" distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Hull City.

33 de partidea bifat Mazzarri pe bancă lui Watford, înregistrând 11 victorii 7 egaluri și 15 înfrângeri

În vârstă de 55 de ani, italianul se află la primă experiență în străinătate, acesta pregătind, până să devină antrenorul lui Watford, numai echipe din Italia printre care Napoli sau Inter Milano.

surse: telegraph.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează