INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Walter Zenga a preluat o echipă din Italia! Antrenorul va avea o misiune dificilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 17:22

Walter Zenga revine în antrenorat la aproape 5 luni după ce s-a despărțit de Crotone. Antrenorul italian a semnat cu Venezia, echipă aflată pe locul 16 în Serie B.

  • În 6 meciuri, Venezia a adunat doar 4 puncte, având un singur succes.

Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo va fi prezentat oficial sâmbătă, după cum se arată în comunicatul oficial de pe site-ul clubului. La Venezia, Zenga îl va antrena pe mijlocașul român Sergiu Suciu.

Primul meci al italianului pe banca Veneziei va fi cu Verona, formație de pe locul 2. Zenga a mai antrenat câteva echipe din Italia, însă toate din Serie A. Este vorba despre Catania, Palermo, Sampdoria și Crotone.

Citește și:  VIDEO Blat recunoscut în Liga 1 după 18 ani chiar de căpitanul echipei: "Am dat gol din greșeală" » Fanii au simțit, cum i-a păcălit Lucescu + 6 antrenori actuali au fost pe teren

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  13 Octombrie 2018, 00:41

Interesant tatuaj.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează