INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Walter Zenga îşi putea îndeplini visul: "Inter m-a căutat!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 12:58

Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a dezvăluit pentru Sky Sport Italia că putea fi în locul lui Andrea Stramaccioni pe banca lui Inter.

În martie 2012, "nerazzurrii" se despărţeau de Claudio Ranieri şi îl numea "prinicpal" pe Andrea Stramaccioni, tehnicianul echipei secunde. Acesta n-a fost însă prima opţine a lui Massimo Moratti, care s-a gîndit să îi ofere o şansă unei legende a clubului, Walter Zenga.

"A fost o zi minunată pentru mine. Înainte ca Stramaccioni să preia echipa, am fost sunat de Inter. De ce nu s-a întîmplat nimic? Sînt mai multe motive. Spre exemplu, eu eram deja sub contract şi ştiu că Massimo Moratti nu încearcă să fure tehnicienii altor echipe. Au mai fost şi alte detalii minore", mărturiseşte Walter Zenga în interviul acordat pentru Sky Sport Italia.

Fostul portar al Interului e fericit însă că Stramaccioni e antrenorul echipei sale de suflet: "E foarte talentat, tînăr şi muncitor. Inima mea rămîne la Inter. Datorez totul acestui club", a adăugat Walter.

În momentul în care a fost contactat de reprezentanţii celor de la Inter, Zenga se afla deja sub contract cu actuala sa echipă, Al Nasr, pe care o conduce de aproape doi ani.

Walter Zenga
- 52 de ani
- născut în Milano, Italia
- a evoluat la Salernitana, Savona, Sambenedettese, Inter Milano, Sampdoria, Padova, New England Revolution
- a antrenat New England Revolution, Brera, FC Naţional, Steaua, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr (Arabia Saudită), Al Nasr (EAU)
- a cîştigat ca jucător: Serie A (89), Supercupa Italiei (89), Cupa UEFA (91, 94), medalia de bronz la CM 1990 cu Italia; ca antrenor: Liga 1 cu Steaua (05), campionatul în Serbia şi Muntenegru (06), cupa în Serbia şi Muntenegru (06), ambele cu Steaua Roşie Belgrad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1800kappa
1800kappa  •  31 Decembrie 2012, 18:04

FORZA INTER!!!

unmaker
unmaker  •  30 Decembrie 2012, 18:45

povesti de adormit copiii !!! :)))))))))))))))))))))))))

flo_ax
flo_ax  •  30 Decembrie 2012, 17:47

du-te mah Walter... n-ai pus tu in contract o clauza ca daca esti contactat de Inter, poti sa pleci? Sa inteleg ca din onoare si nush ce alte principii, ai preferat arabii in loc sa iei echipa de suflet Inter, o rampa imensa de lansare? Sau de ce nu, o destinatie finala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close