INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIAGNOSTIC

Wanda Nara a dezvăluit diagnosticul teribil primit de la medici » Soția lui Mauro Icardi a vorbit și despre infidelitatea fotbalistului: „Nu regret fraza: «Ai distrus încă o familie»”

Mauro Icardi și Wanda Nara. Foto: Instagram
Mauro Icardi și Wanda Nara. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 15:34 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 15:37

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, a confirmat că suferă de leucemie. Prezentatoarea nu a ezitat să discute și despre infidelitatea fotbalistului cu care s-a împăcat în urmă cu câteva luni.

Wanda Nara este de obicei deschisă cu cei care o urmăresc atunci când împărtășește diferite aspecte din viața ei, însă atunci când s-a aflat, în urmă cu câteva luni, că a fost diagnosticată cu leucemie, a preferat să păstreze tăcerea. Prezentatoarea argentiniană a dorit să fie prudentă atunci când a vrut să abordeze acest subiect sensibil, mai ales pentru a-și proteja copiii.

Iată ce a explicat ea câteva zile mai târziu, când a rupt tăcerea despre procesul prin care trece. Hotărâtă să facă față cât mai bine acestei situații nefavorabile, femeia de afaceri participă și la o nouă emisiune de televiziune și tocmai în cadrul acestui proiect și-a deschis sufletul pentru a vorbi despre boala de care suferă.

„Sunt bine. În fiecare săptămână am o monitorizare, iar aceasta este trimisă în Argentina, unde se află medicul meu", a declarat Wanda pentru revista ¡HOLA! Argentina când a fost întrebată despre starea ei de sănătate. „În plus, fac un tratament care, în funcție de cum evoluează boala, se schimbă. Totul este o incertitudine și, în fiecare săptămână în care voi primi rezultatele, mi se taie aerul", a mai spus ea.

Prezentatoarea, care participă la emisiunea italiană „Ballando Con Le Stelle” cu permisiunea medicului său, s-a referit la agitația mediatică provocată de jurnalistul Jorge Lanata în iulie anul trecut, când a dezvăluit diagnosticul ei. „Este un subiect delicat și de aceea aș fi preferat să rămână privat, dar îl înțeleg. Am decis să nu-l judec pe Lanata. El este jurnalist și dacă a obținut informația, trebuia să o facă", a comentat ea, destul de înțelegătoare.

Cu toate acestea, ea a recunoscut că i-a fost foarte greu ca aceste informații să fie făcute publice. 

„Am fost în stare de șoc. Deschideam televizorul și spuneam: «Dar dacă ei spun asta la televizor, de ce nu-mi spun și mie?». Totul a fost foarte ciudat. Mă gândeam la moarte, la copiii mei... Simțeam că îmi ascundeau mai multe informații, că mă mințeau", a spus ea. Wanda spusese anterior că jurnalistul i-a dezvăluit un diagnostic când acesta nici măcar nu îi fusese confirmat. Vedeta argentiniană este mamă a cinci copii: pe cei trei mai mari i-a avut cu Maxi López, iar cei doi mai mici sunt rodul actualei sale căsnicii cu fotbalistul Mauro Icardi.

„Din prima zi, clinica a vrut să dea o declarație când a început controversa cu Lanata și i-am rugat să nu o facă. Am vrut să nu mă grăbesc, să vorbesc cu familia mea. Ceea ce nu m-am gândit niciodată a fost că voi fi criticată pentru că nu am vorbit. Cum să joc cu o boală pe care nici măcar nu le-am spus că o am. E o nebunie!”

Relația ei cu Mauro

Wanda și Mauro s-au căsătorit în 2014, dar în 2022 s-au despărțit pe fondul unor zvonuri de infidelitate. Cu toate acestea, în luna martie a acestui an și-au reluat relația. De fapt, când a explodat bomba mediatică despre starea ei de sănătate, prezentatoarea a lăsat să se știe că este cu soțul ei, care și-a lăsat angajamentele de la clubul din Turcia pentru a fi alături de ea.

„Noi suntem bine. Îl cunosc pe Mauro de 12 ani. Este o perioadă lungă de timp și este o relație care este foarte greu de susținut în zilele noastre. În ciuda acestui fapt, ne alegem întotdeauna unul pe celălalt, ne alegem familia și proiectul pe care îl avem. Am ca prioritate inima lui Mauro și ce persoană bună este.

Mauro este cel care este mai impulsiv dintre noi doi, eu sunt foarte calmă. Cu cât înaintez în vârstă cu atât mă inflamez mai puțin. Poate când eram mai tânără eram ceva mai geloasă, însă nu mai sunt. Cred că ești cu cine dorești să fii și dacă cineva nu mai dorește să fie cu tine atunci nu mai poți face nimic în acest sens.

Dacă regret ceva? Poate regret ceva ce am spus într-un moment de durere sau nebunie în media. Câteodată păcătuiesc când sunt atât de sinceră și impulsivă. Avem un telefon în mână și facem o nebunie. Nu regret fraza: «Ai distrus încă o familie», asta am simțit în acele momente. Nu aș mai fi autentică dacă aș spune că o regret, dar e adevărat și că nu poate avea altcineva grijă de familia cuiva.”

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez le-a sucit mințile arabilor. Cum a apărut la cel mai recent meci al lui Cristiano Ronaldo

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo își scoate la vânzare un bolid de lux cumpărat cu 9 milioane de euro. Motivul neașteptat pentru care renunță la mașină

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează