INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO Mesajul Wandei Nara la TV: „Divorțez de Mauro, nu mai rezist!” » Reacția surprinzătoare a lui Mauro Icardi

Wanda Nara // foto: Instagram @ wanda_nara +49   FOTO
Wanda Nara // foto: Instagram @ wanda_nara

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 10:41 / Actualizat vineri, 05 august 2022 11:47

După ce au fost aproape de ruptură anul trecut, când Wanda Nara (35 de ani) voia să divorțeze de Mauro Icardi (29) pentru că o înșelase cu o actriță argentiniană, cei doi păreau a fi iar la un pas de despărțire.

În timpul emisiunii „Los Ángeles de la Mañana” (America TV), a fost redat un mesaj vocal al Wandei către o prietenă: „Am venit în Argentina pentru că divorțez de Mauro. Nu mai rezist”.

+45 FOTO

Mauro Icardi reacționează la zvonul despărțirii de Wanda Nara

Povestea a „explodat” și a provocat un răspuns din partea lui Mauro Icardi. Fotbalistul lui PSG a publicat pe contul său de Instagram un mesaj prin care neagă o eventuală despărțire:

„Nu știu pentru cine îmi pare rău mai mult, pentru cei care inventează lucruri despre viața mea sau pentru cei care le cred”.

Alături de text, a etichetat contul Wandei și a pus o inimă. În cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram, Mauro și Wanda se bucură de vacanță pe o plajă exotică. Aceștia s-au fotografiat în ipostaze tandre.

+45 FOTO

„Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » Femeia care s-a iubit cu Dănciulescu și Tibi Bălan, contract spectaculos la TV

O antrenoare de la Gloria Bistrița refuză să fie fotomodel dintr-un motiv curios

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  05 August 2022, 15:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  05 August 2022, 12:35

fanatik, cancan, gsp...

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  05 August 2022, 11:24

cica s-a indragostit de iosif !! d-aia il lasa pe icardi !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează