INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Wanda Nara, pusă la punct de Javier Zanetti, după ce soția-impresar a lui Mauro Icardi a dezvăluit că Inter a vrut să-l vândă la Juventus pe atacant

Mauro Icardi și Wanda Nara
(foto: Guliver/Getty Images)
Mauro Icardi și Wanda Nara (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:17

Javier Zanetti, vicepreședintele lui Inter, a lansat recent cartea sa numită ”Vincere, ma non solo” (trd. Câștigă, dar nu numai).

Zanetti (45 de ani) a fost prezent la emisiunea Deejay Chiama Italia, unde a vorbit despre Inter, eliminarea din Champions League și despre subiectul Wanda Nara-Mauro Icardi.

”Pentru mine e foarte important să îmi trăiesc viața cu zâmbetul pe buze. Vreau o provocare la 360 de grade și datorită lui Inter se poate. Jucătorii de azi se antrenează bine. Trebuie să evaluăm și comportamentul pe care îl au ei în timpul săptămânii, ca să ajungi departe nu e de ajuns să te antrenezi bine, trebuie să faci mari sacrificii. Fără sacrificii nu ajungi nicăieri în viață. Champions League? A fost o dezamăgire” a mărturisit Zanetti.

Javer Zanetti a atins și subiectul Wanda Nara, soția și impresarul lui Mauro Icardi. ”Fiecare trebuie să își vadă de rolul lui. E vorba de respect. Lucrul cel mai importante râmăne faptul că Mauro se declară fericit că este la Inter.”

Wanda s-a arătat deranjată de faptul că Inter nu i-a oferit încă prelungirea contractului soțului: "Nici măcar nu au făcut o ofertă. Trebuie să ne așezăm la negocieri. Inter a vrut să-l vândă pe Mauro la Juventus".

Icardi (25 de ani) joacă la Inter din 2013, timp în care a adunat 201 meciuri, 120 de goluri şi 25 de assist-uri.

95 de milioane de €este cota lui Mauro Icardi

* articol scris de Raluca Sas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  19 Decembrie 2018, 22:17

Asta-i Wanda Metropolitan? sau e ceva mai mica?

cneius
cneius  •  19 Decembrie 2018, 19:14

Ce fotografie - IQ vreo 22, insumat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează