INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Watford, răpusă de Manchester United la capătul unui meci foarte spectaculos! Mourinho, salvat de o primă repriză fantastică

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 21:33

Manchester United a întrerupt seria de victorii a lui Watford, pe care a învins-o, în deplasare, scor 2-1. Meciul a fost unul ciudat, cu două reprize total diferite.

Prima parte a aparținut clar "diavolilor", care au punctat de două ori, prn Lukaku (35) și Smalling (38). Primul cu abdomenul, din 6 metri după o centrare a lui Young. Al doilea a preluat pe piept o minge trimisă de Fellaini cu capul în fața porții și a tras din voleu, sub bară.

Era 2-0 și lucrurile păreau că merg în direcția bună pentru United. După pauză însă rolurile s-au schimbat. Gazdele au trecut la cârma jocului și au înghesuit serios echipa lui Jose Mourinho. Watford a redus din diferența prin Gray (65).

Acesta a fost servit de Doucoure la 11 metri și a pus latul trimițând mingea în plasă, fără șanse pentru De Gea. Spaniolul a fost până la final îngerul lui United. A avut câteva parade excepționale, ultima în chiar ultimul minut, după ce Matici a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipele:

Watford: Foster - Janmaat (Kiko 72), Cathcart (Succes 88), Kabasele, Holebas (Masina 84) - Doucoure, Capoue - Hughes, Pereyra, Gray - Deeney

Manchester United: De Gea - Valencia (Bailly 90+2), Smalling, Lindelof, Young - Pogba, Fellaini, Matici - Lingard (Martial 71), Lukaku, Sanchez (McTominay 84)

clasament united

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează