INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Wayne Rooney îi acuză de lene pe jucătorii de la Manchester United: „Sunt superstaruri, dar nu fug la recuperare”

Wayne Rooney, recordmanul de goluri - 253 - pentru Manchester United, foto: Imago
Wayne Rooney, recordmanul de goluri - 253 - pentru Manchester United, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 10:28 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 10:28

Wayne Rooney, recordmanul de goluri - 253 - pentru Manchester United, îi acuză pe actualii jucători de pe Old Trafford că nu pun osul la muncă. 

Manchester United e sub o presiune enormă după ce a fost măturată de Liverpool, 0-5, în derbyul disputat „acasă”. Mulți cer demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, dar legendarul Wayne Rooney, 36 de ani, crede că reproșurile ar trebui îndreptate în primul rând asupra jucătorilor. 

Borussia Dortmund i-a găsit deja înlocuitor lui Haaland: un jucător cu mamă româncă!
BORUSSIA DORTMUND
Borussia Dortmund i-a găsit deja înlocuitor lui Haaland: un jucător cu mamă româncă!

Wayne Rooney despre criza de la Manchester United: „E inacceptabil ce fac vedetele”

„E ușor să dai vina pe manager, dar acei jucători sunt plătiți cu bani foarte buni ca să își facă treabă și, din punctul meu de vedere, nu și-o fac. La Manchester United sunt așteptări mari, e o presiune mare, dar văd jucători care nu sunt dispuși să alerge înapoi, să recupereze mingea și să ajute apărarea. Iar asta e inacceptabil. 

E o responsabilitate uriașă pe acești jucători. Sunt vedete de clasă mondială, iar un club ca Manchester United are nevoie să arate asta. Fotbaliștii trebuie să sufere, să simtă suferință la asemenea înfrângere. A fost dureros să mă uit la meci. Liverpool e un club imens, cu jucători mari, la fel ca United, cu singura diferență că ai lor sunt dispuși să muncească pentru minge”, a explicat Rooney, care acum e antrenor la Derby Country. 

Manchester United se află în acest moment pe locul 7 în clasamentul Premier League, cu 14 puncte după 9 jocuri. Lider e Chelsea, cu 22 de puncte, în timp ce podiumul e completat de Liverpool (21) și Manchester City (20). 

Jucătorii lui United nu-l mai vor pe Solskjaer!

Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani) nu mai e dorit de vestiar, iar favorit să-l înlocuiască este italianul Antonio Conte (52).

Ole Gunnar Solskjaer, cândva jucătorul care-i dăruia Liga Campionilor lui Man. United cu golul său din ultimele clipe ale finalei împotriva lui Bayern (2-1, în 1999), pare copleșit de ceea ce se întâmplă la Manchester. De jocul slab al echipei, de 0-5 cu Liverpool, a treia înfrângere în nouă etape, de un vestiar mult prea puternic pentru el.

Norvegianul, din decembrie 2018 manager pe „Old Trafford”, refuză să demisioneze, spunând că „am crescut prea mult împreună ca grup pentru a abandona acum”, dar tocmai jucătorii forțează despărțirea. ESPN susține că jucătorii și-au pierdut încrederea în el, alarmați de „lipsa de autoritate” a lui Solskjaer, pe care îl acuză de „favoritism”.

Șefii clubului ar fi aflat de nemulțumirea lor. Jamie Carragher, o viață la marea rivală Liverpool, crede că „managerii cei mai importanți ai lumii ar trebui să lucreze la United. Solskjaer nu e suficient de bun”.

Și se vorbește tot mai mult de Antonio Conte. Italianul care a cucerit titlul în Premier League la primul sezon cu Chelsea ar accepta să vină la Manchester. Imediat.

Citește și: 

Newcastle vrea să îl facă al 4-lea cel mai bine plătit antrenor din lume » Principala țintă a miliardarilor arabi

Klopp, savuros după ce a dezmembrat-o pe United: „Trebuie să jucăm mai bine”. Cum a sărbătorit + ce a declarat Solskjaer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează