INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wayne Rooney: „Louis van Gaal a fost cel mai bun antrenor cu care am lucrat”

Wayne Rooney și Louis van Gaal
Wayne Rooney și Louis van Gaal

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 11:17

Wayne Rooney l-a lăudat în Daily Mirror pe olandez pentru "tactică, pregătire şi atenţia la detalii", punându-l peste Ferguson, Mourinho şi Capello, managerii săi la Man. United şi naţionala Angliei.

La 33 de ani, Wayne Rooney nu surprinde doar cu lobul de la 60 de metri reuşit în MLS, ci şi prin declaraţii. Atacantul englez al lui DC United e convins că nu Sir Alex Ferguson sau Jose Mourinho la Man. United, nici măcar Fabio Capello, fostul selecţioner al Angliei, a fost antrenorul său preferat. "Van Gaal e cel mai bun cu care am lucrat în carieră. Sută la sută!", a mărturisit cel mai bun marcator al Albionului pentru Daily Mirror.

"A fost dur cu jucătorii"

Wayne şi-a şi motivat alegerea: "Abilităţile sale tactice, modul în care făcea pregătirea şi atenţia deosebită la detalii au fost, cu adevărat, uimitoare. L-am admirat foarte mult şi niciodată nu m-am concentrat atât de bine înaintea lui la aceste capitole. Van Gaal ştie că stilul său e dur pentru jucători şi l-am avertizat atunci, dar am discutat şi am făcut ca lucrurile să meargă în regulă. Regret cum s-a încheiat, totuşi un lucru va rămâne clar. Am învăţat de la el o grămadă de chestii pe care le voi folosi ca lecţii pentru când voi deveni şi eu manager".

"Este extraordinar să văd că Lampard şi Gerrard au şansa de a antrena cluburi mari. Îmi dau speranţe că şi eu pot ajunge. Până atunci mă bucur de viaţa de fotbalist, mă simt bine fizic şi vreau să mai câştig trofee"
Wayne Rooney, atacant DC United

253de goluri şi 146 de pase decisive a reuşit Rooney în 559 de meciuri la Man. United, cu care a cucerit 16 trofee în 13 sezoane

23de goluri şi 11 assisturi are Wayne în 40 de partide jucate pentru DC United. 11 goluri a marcat în actuala stagiune, 9 în MLS

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează