INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRECERE

Wayne Rooney s-a retras din națională ca să... bea! A ajuns în arest după o noapte de pomină prin baruri

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 14:51

Wayne Rooney, 31 de ani, tocmai s-a retras din "naționala" Angliei pentru a se concentra exclusiv asupra lui FC Everton. Sau cel puțin asta a fost teoria. Pentru că, în practică, timpul liber rămas și-l petrece prin baruri.

Însoțit de câțiva foști coechipieri, Roo a chefuit toată noaptea de joi spre vineri într-un bar de la periferia Manchester-ului, Bubble Room.

Fredonând melodii ale cunoscutului grup Oasis și dansând pe mese. Iar dimineața, băut fiind, s-a urcat în bolidul său cu care a depășit de trei ori viteza legală. Până l-a oprit poliția rutieră.

Agenții l-au tras pe dreapta, însă nu s-au putut înțelege cu el. Și l-au dus la secție, unde, potrivit ziarelor engleze, dă explicații și la această oră.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  01 Septembrie 2017, 16:41

L-o fi copiat pe Tamaș ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close