INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger aduce un bunic la grădiniţa londoneză » Trage de Lehmann!

Jens Lehmann (sursa foto: dawn.com)
Jens Lehmann (sursa foto: dawn.com)

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 martie 2011 11:01

Germanul Jens Lehmann, în vîrstă de 41 de ani, retras în vara lui 2010 este soluţia de avarie găsită de managerul francez ca să rezolve criza portarilor


Arsene Wenger strică media de vîrstă a lui Arsenal. Disperat după ce şi-a pierdut amîndoi portarii polonezi, Wojciech Szczesny şi Lukasz Fabianski, accidentaţi, managerul francez nu a găsit un alt înlocuitor decît pe "tînărul" Jens Lehmann. Fostul goalkeeper al "tunarilor", care după doi ani la VfB Stuttgart, şi-a încheiat cariera la finele sezonului trecut! La 41 de ani, neamţul e chemat la Londra!
Decizia lui Wenger i-a şocat pe mulţi dintre suporterii "tunarilor".

Se ştie că Lehmann nu-l suportă pe Manuel Almunia, titularul spaniol al postului, şi de aceea a şi plecat de pe Emirates, după 5 ani la Arsenal. Jens ar putea fi integrat rapid în lot şi disponibil deja la meciul din week-end cu West Bromwich. "Îl voi ajutat pe Almunia sau pe cine va fi în poartă. Am uitat ce a fost în trecut. Ştiu că eu voi fi rezerva şi las orice rivalitate deoparte. Situaţia s-a schimbat acum şi revenirea mea este extraodinară", a declarat Lehmann. În aprilie 2008, Almunia declarase: "E uimitor să am în echipă pe cineva care mă urăşte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kunaguero91
kunaguero91  •  15 Martie 2011, 12:44

@gazistu : Trebuie sa gaseasca un portar liber de contract, pentru ca perioada de transferuri s-a incheiat.

gazistu
gazistu  •  15 Martie 2011, 12:23

NU SE INTOARCE NIME, ASTA ARE 1 AN DE CAND NA MAI FACUT ANTRENAMENT. LASA CA GASESTE VENGER UN PORTAR CA SCOUTERI ARE ARSENAL DESTUI.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează