INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger e acuzat de fostul internaţional Paul Merson: ”Arsene m-a dopat”

Fotomontaj: Dan Bucur
Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 20:36

Jucătorul lui Arsenal timp de 11 ani, Merson a dezvăluit că înaintea meciurilor importante, managerul punea să li se injecteze jucătorilor ”un lichid galben” în umăr

Acuzaţii incendiare la adresa lui Arsenal şi a managerului Arsene Wenger! Un fost jucător al "tunarilor", Paul Merson, a dezvăluit revistei franceze "So Foot" că la club, pe vremea lui, se apela frecvent la practici "necurate".

Totul ar fi început în 1996, după venirea lui Wenger pe bancă. "Uneori, în ajunul meciurilor importante, trebuia să mergem la hotelul Holiday Inn din Islington. Acolo ni se injecta în umăr un lichid galben", susţine fostul internaţional englez, astăzi în vîrstă de 43 de ani. La vremea respectivă, Merson nu s-a întrebat despre ce-ar putea fi vorba: "Aveam încredere totală în Arsene. Aş fi înghiţit orice ne dădea". Acum însă, are mari îndoieli.

Şi nu-i totul. Acelaşi Merson a mai povestit că "în fiecare dimineaţă, înaintea antrenamentelor, ne dădeau să bem suc de portocale cu creatină. Iar la un meci contra lui Blackburn, Wenger m-a pus să iau o tabletă neagră. Era cafeină pură. Echivalentul a zece ceşti de Starbucks!".


Dependent de alcool şi droguri
Jucătorul lui Wenger în sezonul 1996-1997, Paul Merson a povestit francezilor de la "So Foot" şi despre dependenţa sa de alcool şi de droguri: "A fost ca o spirală. Dădusem în patima jocurilor de noroc. Iar cînd am început să pierd am devenit depresiv. De aici şi pînă la alcool n-a fost decît un pas. Şi ca să pot bea mult, pe termen lung, am apelat la cocaină". Merson n-a renunţat nici acum la alcool: "Dar beau ocazional".


327 de meciuri (99 goluri) a bifat Merson între 1985 şi 1997, cînd a evoluat în tricoul lui Arsenal

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sica072
sica072  •  13 Mai 2011, 11:04

omu' a ramas fara bani.... e de inteles, drogurile costa

paul.o.53
paul.o.53  •  13 Mai 2011, 06:58

S-ar putea crede ( in mod gresit ca totul i s-a tras de la injectiile lui Wenger ; in realitate , el a fost depistat cu alcool si cocaina inca in 1994, inainte de venirea francezului - cand a si facut o terapie de 3 luni finantata de federatie ( Football Association ).

ubattabu
ubattabu  •  13 Mai 2011, 06:54

paul merson a fost cineva in fotbal. poate este frustrat, dar cu siguranta n-a intrat in atentia lumii prin dos. poate insa iesi pe acolo

Vezi toate comentariile (4)
Comentează