INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Wesley Sneijder pune punct. Fost la Real și Inter, se întoarce în Olanda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 12:05

Wesley Sneijder (35 de ani), fostul star al lui Real Madrid și Inter Milano, și-a anunțat retragerea din fotbal după ce a și-a terminat contractul cu Al-Gharafa, Qatar. Se întoarce în Olanda, la Utrecht, acolo va lucra în cadrul clubului. 

Sneijder și-a început cariera la academia lui Ajax Amsterdam, în 2002. În anul 2007 a fost cumpărat de Real Madrid pentru suma 27.000.000 €, o sumă fabuloasă pentru acea vreme, unde a reușit să câștige și titlul în același an.

Cariera sa a continuat la Inter Milano, unde a plecat în vara anului 2009 și a devenit un adevărat star al echipei lui Jose Mourinho. 

Wesley Sneijder pune punct. Fost la Real și Inter, se întoarce în Olanda
Wesley Sneijder

Coleg cu internaționalul român, Cristi Chivu, a reușit tripla câștigând titlul, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

La vârsta de doar 19 ani a debutat în naționala Olandei, ajungând în anul 2010 să joace finala Campionatului Mondial din Africa de Sud, finală pe care au pierdut-o împotriva Spaniei, scor 1-0, după ce Andres Iniesta a marcat în prelungiri. 

A fost primul titlu mondial cucerit de Spania, în timp ce Olanda a pierdut pentru a treia oară o finală de campionat mondial. Sneijder are 134 de selecții la naționala „portocalei mecanice”, devenind astfel cel mai selecționat jucător din istoria Olandei.

21 de trofee a bifat olandezul în cariera sa. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  13 August 2019, 15:19

Nu știu de unde va luați statisticile, dar schimbați sursa... Dacă Sneijder, în 16-17 ani de cariera profesionista a adunat doar 245 de meciuri... Chiar nu mai e nimic de spus... Doar la naționala a strâns 134 de jocuri... Chiar nu gândiți puțin???

magic4ever
magic4ever  •  13 August 2019, 12:25

Sneijder a fost printre cei mai buni playmakeri in perioada lui de glorie...merita si balonul de aur in anul cand a castigat tot cu Inter si a jucat finala CM cu Olanda dar a castigat nemeritat Messi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează