INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

West Ham United - Fulham 1-0. „Scărița” ca un vis urât pentru Ademola Lookman. Portarul a apărat-o cu o mână: „Nu știu la ce se gândea"

Ademola Lookman
foto: Guliver/Getty Images
Ademola Lookman foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 12:38 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 14:51

Ademola Lookman, atacantul lui Fulham, a ratat șansa unui egal cu West Ham United la ultima fază a prelungirilor. „Sunt dezamăgit și furios”, a reacționat managerul Parker.

Londra, stadionul olimpic, al 8-lea minut de prelungire. Penalty pentru Fulham, care putea egala la ultima fază. Și tocmai atunci, tânărul atacant Ademola Lookman, 23 de ani, care juca al 5-lea meci de Premier League la noua sa echipă (e împrumutat de la RB Leipzig), încearcă o scăriță”. Și execuția nu-i iese. „Panenka” nu-l păcălește pe portarul polonez Fabiański, care prinde mingea cu o mână. Al 6-lea eșec pentru The Cottagers în opt etape. Rămân în zona retrogradării.

Scott Parker: „Nu poți să tragi astfel”

„Nu am mai văzut de mult timp ceva atât de neprofesionist. Nu știu la ce se gândea”, l-a criticat Ian Wright, fost mare golgeter al lui Arsenal. Scott Parker, managerul lui Fulham, era „dezamăgit și furios. Nu poți să tragi astfel când ai 11 metri în ultima clipă”. Îl iartă însă: „E tânăr și învață din aceste lecții. Băiatul a făcut o greșeală și el e primul care realizează ce a făcut. Noi îl încurajăm”.

West Ham United - Fulham 1-0. „Scărița” ca un vis urât pentru Ademola Lookman. Portarul a apărat-o cu o mână: „Nu știu la ce se gândea

Și lui Lineker i s-a întâmplat

În direct la BBC, Gary Lineker, super atacant al anilor '80, acum prezentatorul emisiunii Match of the Day, a spus: „Când îți iese o asemenea execuție, toată lumea exclamă «Wow! Ce tare!». Dacă ratezi, e însă foarte jenant. Și eu știu ce înseamnă”. Tocmai el a prezentat lovitura de pedeapsă cu "scăriță" ratată într-un meci al naționalei Angliei. Pe „Wembley”. 

Ademola e devastat. Un tânăr care a avut un start foarte bun aici, deja un jucător important pentru noi. Suntem alături de el.
- Tom Cairney, mijlocaș Fulham

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona - Betis Sevilla 5-2. Doi doctori catalani analizează accidentarea gravă lui Ansu Fati. Ce trebuie făcut și cât stă!

Dinamo Kiev - Șahtior Donețk. Coșmar pentru Lucescu! Încă doi infectați cu coronavirus! Are 12 înaintea „șocului” cu Șahtior Donețk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  08 Noiembrie 2020, 18:08

Toti tinerii astia au numai timpenii in cap. In min. 90 se trage de se rupe plasa, ca Lacatus la Sevilla !

ali.bec
ali.bec  •  08 Noiembrie 2020, 12:56

Nea Jumătate, ce-i un goljeter?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close