INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVIZ MILANULUI

Wolfsburg: "Dzeko face 40 de milioane de euro"

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Managerul Wolfsburgului, Dieter Honess, le-a transmis echipelor interesate de achiziţionarea internaţionalului bosniac Edin Dzeko (foto) să strîngă bani.

 

"Putem discuta la vară despre transferul lui Dzeko. Dar în nici un caz pentru sume sub 40 de milioane de euro. Să fie clar", a punctat Honess.

Cea mai interesată de serviciile atacantului e AC Milan. Italienii l-au vrut şi vara trecută, imediat după ce Wolfsburg a cîştigat titlul în Bundesliga. Numai că oferta lor, 15 milioane de euro, a fost considerată de nemţi "mult sub cota jucătorului".

Sezonul trecut, Dzeko a marcat 26 de goluri în 32 de meciuri disputate în Bundesliga, iar în acest campionat are 10 reuşite în cont (24 de partide). El va fi adversarul "tricolorilor" în preliminariile Euro 2012.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  01 Martie 2010, 17:56
Postat de pe 01 Martie 2010, 17:06

Maxim 20 milioane ! Pai Huntelaar facea legea la el in campionat si acum arata ca nu e chiar de 40 de milioane. La fel si cu Dzeko.

Da,doar ca este o diferenta mare intre campionatul german si cel olandez...

 •  01 Martie 2010, 17:06

Maxim 20 milioane ! Pai Huntelaar facea legea la el in campionat si acum arata ca nu e chiar de 40 de milioane. La fel si cu Dzeko.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează