INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP LEAGUE

Wolves şi Birmingham City revin în Premier League!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2009 00:00

Birmingham City a învins, duminică, în ultima etapă din Championship, pe terenul lui Reading, scor 2-1, şi a terminat campionatul pe locul doi, în spatele deja promovatei Wolverhampton, şi va reveni în Premier League după doar un an petrecut în eşalonul secund, informează AFP.

Concitadina lui Aston Villa a petrecut un singur sezon în liga secundă, care în actuala ediţie a fost câştigată de Wolverhampton.

A treia echipă care va promova în Premier League se va stabili în urma play-off-ului dintre Sheffield United, Reading, Burnley şi Preston, ocupantele poziţilor 3-6.

Până în prezent, nici o formaţie din primul eşalon fotbalistic din Anglia nu este retrogadată matematic, deşi mai sunt de disputat doar trei etape până la finalul campionatului.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (2)
 •  03 Mai 2009, 21:31

shokarelu parearea mea este ca Burnley ar trebui sa promoveze,dupa ce parcurs a avut in Cupa sezonul asta,nici Reading nu are echipa slaba,din moment ce acum 2 sezoane au iesit pe 9 in Premier League

shokarelu
shokarelu  •  03 Mai 2009, 21:21

parerea mea ca a treia echipa va fi Sheffield United ! ar merita.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează