INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Jucătorul numit „prost” de Messi la Mondial prinde transferul carierei » S-a înțeles cu un gigant din Premier League

Wout Weghorst/ foto Imago Images
Wout Weghorst/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 09:46 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 10:19

Wout Weghorst (30 de ani), atacantul olandez de la Beșiktaș, este aproape de un împrumut la Manchester United.

Internaționalul olandez a fost în prim-plan luna trecută, după ce a fost numit„prost” de Lionel Messi, după sfertul de finală câștigat de Argentina cu Olanda la CM 2022. Acum, Weghorst poate prinde transferul carierei, la Manchester United.

Alisson sau Karius? Gafa memorabilă de pe Anfield a fost decisivă: Liverpool are misiune grea în Cupă
ANGLIA
Alisson sau Karius? Gafa memorabilă de pe Anfield a fost decisivă: Liverpool are misiune grea în Cupă

Wout Weghorst, aproape de Manchester United

Wout Weghorst este jucătorul lui Burnley, echipă din liga a doua engleză, dar este împrumutat la Beșiktaș. Astfel, pentru a ajunge la United, trebuie mai întâi să rezilieze cu echipa din Turcia.

Weghorst s-ar fi înțeles deja cu Manchester United, iar mutarea depinde acum de Burnley și Beșiktaș, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano. Ar fi inclusă și o clauză de cumpărare de 10 milioane de euro.

Olandezul s-ar întoarce astfel în Premier League după doar jumătate de an. El a jucat la Burnley între ianuarie și iunie 2022. La finalul sezonului, echipa a retrogradat în Championship. În acest sezon, Weghorst a marcat 9 goluri în 18 meciuri pentru Beșiktaș.

Are două goluri și la Campionatul Mondial, la Țările de Jos - Argentina 2-2, în sferturile de finală. Atunci, a egalat la ultima fază și a trimis meciul în prelungiri. Partida a ajuns la penalty-uri, unde sud-americanii s-au impus cu 4-3

Leo Messi l-a jignit pe Weghorst, după Țările de Jos - Argentina

După meciul din sferturile CM 2022, s-a iscat un adevărat scandal la vestiare. Olandezii au fost deranjați de gesturile argentinienilor de la finalul meciului, iar Weghorst s-a dus la vestiar să discute cu Messi.

Gestul atacantului l-a deranjat pe Leo. În timpul interviului pentru TyC Sports, „decarul” l-a jignit pe olandez, care venise pentru a-i aduce mai multe reproșuri, nu pentru a-i cere să facă schimb de tricouri.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, du-te pe acolo! Du-te pe acolo”, a spus Leo Messi, extrem de nervos. 

Citește și:

Vedeta expediată de Al Nassr pentru a-l înregistra pe Cristiano Ronaldo » Când debutează portughezul

Pare ireal, dar nu e! De câte tricouri are nevoie Messi la meciurile Argentinei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  08 Ianuarie 2023, 11:27

Vocabularul lui Messi nu este numai sarac (o comparatie cu Hagi il dezavantajeaza evident din acest punct de vedere), ci si injurios! Cei care-l admira ii trec cu vederea orice, inclusiv aceasta grosolanie!

nea_tudose
nea_tudose  •  08 Ianuarie 2023, 10:40

Ăla, venit din subsolul fotbalului european, a intrat pe teren și a cam luat la mișto viitoarea campioană și multpreaîncoronatul cap. Degeaba s-a chinuit arbitrul să le dea o mână de ajutor, a dat ăla cu viteză și era să-i scoată din competiție de unul singur, cu toată măreția lui Lionel, cel cu vocabular sărac.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează